Tomb Raider are un trailer pe care vei vrea să-l vezi

Tomb Raider se reinventează pentru o nouă generație de fani cu Alicia Vikander în rolul principal și tocmai a fost publicat primul trailer.

Tomb Raider este una dintre cele mai vechi și mai profitabile francize din gaming. Aventurile lui Lara Croft au entuziasmat mai multe generații de pasionați de aventură în mediul virtual. Pe marile ecrane însă, primul film cu Angelina Jolie în rolul principal a fost lansat în 2001.

Fără a avea o priză foarte mare la critici, pelicula de acum 15 ani a câștigat, totuși, aprecierea fanilor care au dezvoltat un nou nivel de entuziasm pentru Angelina. Acea versiune a fost regizată de Simon West.

În 2018, proprietarii drepturilor de autor pentru Lara Croft își încearcă norocul cu un nou lung metraj Tomb Raider. Acesta pare să fie conectat dintr-un punct de vedere cu povestea jocului omonim din 2013. Filmul va fi regizat de Roar Uthaug (The Wave, Escape sau Cold Pray), iar scenariul va fi creația lui Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Sherlock Holmes 3 și Dungeons & Dragons).

În ceea ce o privește pe actrița din rolul principal, Alicia Vikander s-ar putea să fie cunoscută publicului de la noi datorită interpretării excepționale din Ex Machina. Între timp, a mai jucat în The Man from U.N.C.L.E., Jason Bourne, Seventh Son sau Anna Karenina.

Trailerul ne-o arată pe Vikander foarte pricepută în mânuirea arcului, dar cu un aer de sensibilitate. Foarte apropiat ca ton și atmosferă de experiența jocului cu același nume, filmul pare să includă toate ingredientele pentru a fi un succes. Distribuția va fi completată de Daniel Wu, Walton Goggins și Dominic West.

În trecut, au mai existat multe francize de jocuri video care au încercat să facă tranziția către marele ecran, dar rareori au fost respectivele eforturi încununate de succes. Ar fi drăguț ca viitorul Tomb Raider să fie excepția de la regulă. Premiera filmului va avea loc pe 16 martie 2018.

Alexandru Puiu
21:12 21.09.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video