Facebook, cel mai bun consultant: lansează o funcție pentru sfaturi

Facebook, cel mai bun consultant: lansează o funcție pentru sfaturi

Facebook introduce o nouă funcție, numită Recommendations, care îți permite să ceri îndemnuri cu privire la diferite locații, restaurante sau saloane, și să controlezi vizibilitatea întrebării postate.

Rețeaua socială va detecta în mod automat posturile care au forma unor recomandări și va converti aspectul lor pentru a corespunde funcției. Drept dovadă, prietenii tăi, îți pot oferi ghiduri și sugestii la care funcția va adăuga detalii, precum păreri și adrese ale locurilor pe care aceștia ți le recomandă. Spre exemplu, le poți cere prietenilor de pe facebook un sfat sau o recomandare cu privire la o locație anume sau îi poți ruga să îți ofere sugestii de restaurante sau saloane, conform Independent.

Această funcție vine cu posibilitatea de a controla vizibilitatea întrebării pe care o postezi, asemenea unui status obișnuit. Astfel, te poți asigura că doar anumite persoane din grupul tău de prieteni au șansa de a răspunde și clarifica informațiile pe care le ceri.

Selecția vizibilității postului este destul de facilă. Tot cea ce trebuie să faci este să deschizi meniul care se află în stânga butonului de postare, să selectezi fereastra „mai multe opțiuni” și în Custom, ai posibilitatea de a selecta prietenii care să poată vedea postul.

În acest fel, poți primi răspunsurile pe care ți le dorești de la cei care te cunosc cel mai bine sau de la cei care știi că ar putea să-ți ofere informațiile de care ai nevoie. Recommendations vine cu o interfață prietenoasă care să-ți ușureze procesul de căutare. Astfel, la sugestile persoanelor de pe facebook, funcția adaugă detalii cu privire la adresa și părerile celor care au vizitat locația respectivă.

Pe lângă toate aceste aspecte foarte utile, funcția îți integrează sugestiile primite într-o hartă interactivă pe care poți urmări și însemna traseul cel mai convenabil.

Deși se pare că există o aplicație care ar putea să îți răspundă nevoilor tale în aceeași măsură, numită Discover People, Recommendations este mai interesantă pentru că îți permite să alegi persoanele cu care vrei să porți o conversație, protejându-te de posibilele înselătorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: