14 iul. 2017 | 17:25

Cum funcționează etilotestul portabil care se conectează la telefon

ACTUALITATE
Cum funcționează etilotestul portabil care se conectează la telefon

Cine mai ține cont de toate lucrurile stupide pe care le facem atunci când bem cu un pahar mai mult decât trebuie? Pe unele dintre ele nici nu ni le mai amintim, iar asta este câteodată mai bine. Dacă te-ai săturat să bei fără măsură și vrei să îți înveți limitele pentru a ști când să te oprești, de acum poți face asta relativ ușor.

Tocmai a fost scos pe piață un etilotest portabil, care se poata atașa la orice fel de smartphone, idiferent dacă folosești iOS sau Android. DrinkMate Breathalyzer îți promite că va avea grijă de tine. Tot ce trebuie să faci este să-l conectezi la telefon și să sufli spre el. Nici măcar nu trebuie să faci contact cu buzele, asta însemnând că îl poți împrumuta și prietenilor tăi. În câteva secunde poți citi nivelul alcoolemiei direct pe telefonul tău.

Micul dispozitiv poate fi foarte util atunci când ești plecat cu mașina și nu știi dacă ești apt să conduci înapoi spre casă. Sau poate vrei doar să te iei la întrecere cu prietenii de pahar ca să vedeți care are alcoolemia mai mică, evident. DrinkMate Breathalyzer are doar trei centimetri lungime și se poate atașa cu ușurință la chei. Faptul că se conectează la smartphone îți da siguranța că nu va trebui să ai grijă să îl încarci în prealabil.

Pe lângă celelalte avantaje, cu acest etilotest îți vei putea afla și limitele corespunzătoare corpului tău. Astfel că vei ști exact cum reacționezi după trei sau patru beri și vei ști exact când anume să te oprești atunci când mai ai și alte lucruri în program, ntează Mashable.