eMAG: Reduceri în ultima zi de Revoluția prețurilor

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri în ultima zi de Revoluția prețurilor
19 ian. 2017 | 10:24

Revoluția prețurilor la eMAG se apropie de final, iar astăzi este ultima zi în care puteți profita de reducerile eMAG de până la 50%. 

[related]

eMAG a organizat Revoluția prețurilor, prima sa campanie de oferte din 2017, în perioada 17-19 ianuarie. Am scris despre reduceri eMAG la smartphone-uri și oferte eMAG la electrocasnice și laptopuri, iar dacă ceva îți face cu ochiul, te sfătuim să te grăbești.

În lista de mai jos, am strâns câteva produse care, la eMAG, beneficiază de reduceri mari, în cadrul campaniei Revoluția prețurilor. Întregul catalog cu oferte eMAG este disponibil AICI.

Un televizor 4K poate să fie o investiție în viitor, pentru că nu vei fi nevoit să-l schimbi o dată la doi sau trei ani. Modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce cauți. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Are toate porturile de care ai putea avea nevoie și promite imagini clare și luminoase. Poți afla mai multe despre el și îl poți achiziționa de la eMAG,fiind la reducere AICI.

O mașină de spălat vase poate fi o adevărată binecuvântare, iar acum ai ocazia să-ți ușurezi considerabil viața, mulțumită campaniei de reduceri eMAG Revoluția prețurilor. Modelul Whirlpool WIE 2B19 are o capacitate de 13 seturi și este incorporabil. Mașina are trei trepte de temperatură, program de spălare Eco și capacitatea de a se curăța singură. O găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Oferte eMAG sunt și la aparate foto mirrorless. Întreaga listă cu reduceri eMAG la aparate mirrorless o găsești AICI, iar noi am selectat modelul Nikon 1 J5. Acesta are 20,8MP și vine cu un obiectiv de 10-30 mm. Pe lângă asta, știe să filmeze și la rezoluție 4K, la 15 cadre pe secundă, are un ecran rabatabil, pentru selfie-uri reușite și fotografiere din unghiuri diverse, și dispune de conectivitate WiFi și NFC. Îl puteți cumpăra de AICI, fiind la reducere la eMAG.