Samsung ar putea lansa o carcasă de telefon cu ecran integrat

Samsung ar putea lansa o carcasă de telefon cu ecran integrat

Următorul accesoriu lansat de Samsung ar putea să fie o carcasă de telefon care să aibă un ecran integrat în design.

Una dintre cele mai recente aplicații pentru un brevet efectuate de către Samsung, ce apare și în imaginea de mai jos, prezintă o carcasă de telefon ce vine cu un ecran integrat, de tip E-ink. Aplicația a fost trimisă către Korean Intellectual Property Office, din Seul.

Carcasa este una de tip flip și ar putea deschide drumul pentru o nouă generație de accesorii de acest fel. Există deja o mulțime de carcase flip lansate de Samsung, dar acestea se bazează pe panouri transparente în partea din față pentru a facilita vizualizarea orei, a notificărilor sau a altor elemente. În schimb, noua carcasă de telefon vine cu un display secundar.

În imagine, se pot vedea carcasa, dar și ecranul E-ink. Nu se sugerează ce ar putea fi afișat pe un asemenea ecran, dar cel mai probabil, acesta va afișa conținut static, deoarece astfel de display-uri nu sunt potrivite pentru animații fluente, scriu cei de la digitaltrends.com.

carcasă de telefon samsung

Carcasa pare să fie similară cu modelul Oaxis InkCase pentru dispozitive iOS și Android. Aceasta se folosește de un display E-ink și se conectează la telefon prin Bluetooth, afișând informații despre notificări, email-uri sau mesaje, consumând extrem de puțină baterie.

Nu este clar când vom vedea o asemenea carcasă de telefon lansată de Samsung, însă putem spera ca aceasta să debuteze în preajma lansării Samsung Galaxy S8. Asta se întâmplă deoarece, de obicei, noile accesorii apar pe piață concomitent cu noile telefoane cu care vor fi compatibile.

Ideea de folosire a unui ecran E-ink nu este nouă, nici în cazul carcaselor și nici în cazul telefoanelor propriu-zise. Spre exemplu, Oukitel U6 are un ecran de 4,7 inci care se dublează ca ecran E-ink.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: