eMAG: Reduceri la televizoare perfecte pentru orice sufragerie

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri la televizoare perfecte pentru orice sufragerie
12 ian. 2017 | 08:59

eMAG are reduceri și oferte la numeroase produse, dar în acest articol, am ales câteva modele de televizoare potrivite oricărei sufragerii și oricărui buget. Întreaga ofertă eMAG este disponibilă AICI.

[related]

În această perioadă, eMAG organizează ”săptămâna electrocasnicelor”, o campanie de reduceri și oferte care aduce prețuri mai mici la frigidere, mașini de spălat și alte aparate de dimensiuni mai mari sau mai mici. Mai multe despre această campanie eMAG găsești AICIiar în rândurile de mai jos găsești câteva TV-uri aflate la ofertă.

Un televizor poate să fie o investiție în viitor, pentru a nu fi nevoit să-l schimbi o dată la doi sau trei ani. Modelul 49PUH4900 de la Philips ar putea fi ceea ce cauți. Nu necesită un sacrificiu financiar considerabil, are un ecran mare, de 124 de centimetri și suportă o rezoluție 4K. Poți afla mai multe despre el și îl poți achiziționa de AICI.

Dacă simți că televizoarele smart încep să devină din ce în ce mai accesibile la preț, atunci eMAG are grijă să-ți confirme această bănuială. Acest smart de la Samsung oferă funcționalități avansate la un preț decent. Oferind o rezoluție Full HD, aparatul este practic un mini-calculator întegrat în televizor. Cu ajutorul acestuia poți urmări filme direct de pe stick-urile USB, televizorul transformându-se într-un centru multimedia mulțumită celor două conexiuni HDMI de care dispune. Acesta mai are și un port USB 2.0, conexiune Wi-Fi și un player multimedia integrat.  Dacă te atrag televizoarele inteligente la un preț accesibil poți beneficia de televizorul Samsung la noile reduceri eMAG accesând pagina produsului AICI.

Un televizor mai mic e perfect pentru dormitor sau pentru o sufragerie mai ”îngrămădită”. Modelul LT28E310EW de la Samsung are o diagonală de 68 de centimetri și rezoluție HD și îl poți folosi și pe post de monitor. Cu ocazia acestor reduceri eMAG, are un preț special, redus cu 200 de lei. Îl poți cumpăra de AICI.