Trei telefoane ASUS excelente pentru cadouri de Crăciun

Trei telefoane ASUS excelente pentru cadouri de Crăciun

ASUS a lansat o linie nouă de telefoane anul acesta și câteva modele satisfac și cele mai exigente gusturi. Am ales din gama ZenFone 4 acele produse pe care le poți face cadou sau pe care să ți le cumperi tu anul acesta.

Un telefon excelent în 2017 ar trebui să fie unul cu un preț bun și specificații care nu dezamăgesc. La aceste capitole, ASUS a reușit să livreze în seria ZenFone 4 modele excelente. Fie că e vorba de oameni pasionați de selfie-uri, fie că vrei spațiu de stocare generos sau ecrane bune, modelele disponibile deja la magazine din România pot fi luate oricând în calcul pentru a-ți deveni telefon de zi cu zi. Mai jos regăsești câteva recomandări.

Telefoanele ASUS listate de eMAG la preț excelent

ASUS ZenFone 4 Pro va fi constant primul pe listă. Are un spațiu de stocare de 128GB și un procesor Snapdragon 835 cu 2,4GHz cea mai ridicată frecvență. Astfel, ai și unde să-ți păstrezi toate lucrurile, dar și putere de calcul. Lista de specificații mai cuprinde și 6GB memorie RAM, iar ecranul e de 5,5 inci full HD cu tehnologie AMOLED. Telefonul e disponibil la eMAG la preț redus.

Ziceam de selfie și aici n-are cum să nu fie recomandat ASUS ZenFone 4 Selfie Pro. Vine cu ecran de 5,5 inci full HD, o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 64GB. Firesc, camera foto este cea care te interesează. E de 16 megapixeli cu un modul dual pe față de 24MP și 5MP, pentru autoportrete excelente. Poți cumpăra acest model la un preț excelent de la eMAG în această perioadă.

Al treilea pe listă vine ASUS ZenFone Zoom S. Este un smartphone care livrează la toate nivelurile importante. E dual SIM, are 64GB spațiu de stocare, procesor cu opt nuclee, 4GB de memorie RAM și, peste toate aceste specificații, are un ecran full HD AMOLED de 5,5 inci. Iar acum cea mai importantă caracteristică: baterie de 5.000 mAh, ca să nu îți pară niciodată rău că n-ai cablul de încărcare după tine. Telefonul ASUS e listat de eMAG la un preț bun.

Dacă vrei să experimentezi cu realitatea augmentată, merită să ai în vedere și ASUS ZenFone AR. Va fi o vreme în care realitatea augmentată va fi un nou strat prin care vom interacționa cu mediul din jurul nostru și te poți pregăti de acum.

Citește și: