20 oct. 2017 | 11:01

eMAG: Reduceri și oferte pentru care să-ți vinzi un rinichi

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri și oferte pentru care să-ți vinzi un rinichi

Dacă simți că nu mai ai ce face cu banii și vrei ceva nou acasă, reducerile eMAG de mai jos pot fi un mod bun de a cheltui ce ai adunat la saltea.

eMAG: Televizor LED Smart 3D 4K Samsung 85JU7000

Dacă ai un perete suficient de mare acasă și n-ai găsit niște tablouri bune de pus pe el, poți să umpli spațiul gol cu un televizor precum modelul Samsung 85JU7000, care are diagonala de 214 centimetri. La o asemenea dimensiune, rezoluția 4K este mai mult decât perfectă pentru panoul LED. În plus, te vei bucura și de funcții 3D, iar la asemenea dimensiuni ale televizorului, experiența va fi, cu adevărat, una imersivă. Televizorul are și funcții smart, așa că-l poți folosi într-o mulțime de alte feluri pe lângă simplul privit la filme. În plus, acesta vine și cu o reducere de 11.999 de lei (nu s-a strecurat nicio cifră în plus) și îl poți găsi AICI.

eMAG: Laptop de gaming ACER Predator GX21-71-746S

Laptopul de gaming Acer Predator GX21-71-746S e mai scump decât televizorul de mai devreme, dar s-ar putea să te distrezi mai mult cu el. Noi am mai avut ocazia să-l testăm în trecut și am scris despre el aici. Are un ecran curbat de 21 de inci și două plăci video Nvidia GeForce GTX 1080. În plus, laptopul vine și cu două SSD-uri, de câte 512 GB fiecare, dar și cu 1 TB de spațiu de stocare pe HDD. Procesorul este și el unul de top, fiind modelul i7-7820HK, care poate ajunge până la 3,9 GHz, Laptopul are o reducere de 5.000 de lei momentan și poate fi găsi AICI.

eMAG: Frigider retro Gorenje VW Transporter

Dacă te-ai plictisit de frigiderul alb și fără personalitate pe care îl ai în bucătărie, atunci poate e timpul să faci o schimbare. Mai mult, dacă ești fanul Volkswagen-urilor mai vechi, atunci modelul de la Gorenje este perfect. Are un design inspirat de VW Transporter și vine în clasa energetică A+++. Volumul total este de 254 de litri, 25 dintre aceștia fiind rezervați congelatorului. Frigiderul vine și cu tehnologiile IonAir și DynamiCooling, iar mai multe informații despre el găsești AICI.