eMAG: oferte și reduceri la gadgeturi pentru o casă inteligentă

eMAG: oferte și reduceri la gadgeturi pentru o casă inteligentă

Oferte eMAG și reduceri există și pentru cei care vor să-și transforme casa în una mai inteligentă, iar în rândurile de mai jos am ales câteva produse interesante. 

Oamenii visează la case inteligente de zeci de ani și ne îndreptăm cu pași rapizi către o realitate pe care, până de curând, am văzut-o doar în filmele SF. Partea cea mai bună este că tehnologiile smart devin din ce în ce mai ieftine. Noi am găsit câteva reduceri eMAG și oferte de la partenerii retailerului și vi le prezentăm mai jos.

În oferta eMAG am găsit un set de becuri Philips Hue Lux. Acestea se conectează la un bridge special, inclus în pachet, iar apoi poți controla ambele becuri direct de pe telefon. Nu sunt becuri colorate, deci le poți instala în orice cameră și poți controla intensitatea în funcție de ce vrei să faci în momentul repectiv. Partea cea mai bună este că poți cumpăra separat și alte becuri Philips Hue și le poți lega la același bridge pentru a-ți creea o rețea smart în toată casa. Poți cumpăra becurile la reducere, de la eMAG, acesând ACEST link.

Apropo de rețele inteligente, un ștecher conectat wireless poate face minuni. În lista cu oferte eMAG am găsit un ștecher Z-Wave la reducere. Acesta este foarte util dimineața, deoarece îți poți pune cafetiera în el și poți stabili să pornească cu 10 minute înainte de a trezi, și vei găsi cafeaua gata făcută. De asemenea, dacă cumperi mai multe, nu va mai trebui să-ți faci grij dacă ai uitat ceva în priză și vei putea controla toate echipamentele electrice direct de pe telefon. Îl găsești la unul dintre partenerii eMAG, la reducere, AICI.

Și, dacă tot e gerul de pe lume afară, din lista cu oferte eMAG am selectat și un termostat inteligent. Este produs de Honeywell și cu ajutorul lui poți controla de la distanță, prin internet, sistemul de încălzire. Acesta poate fi folosit pentru a controla individual centrala termică, sistemul de încălzire din pardoseală sau o pompă de căldură. Termostatul inteligent Honeywell Round, aflat la reducere la eMAG, funcționează cu numeroase modele de centrală, iar AICI găsești mai multe detalii despre el.

Octavian Palade
Articol scris de
Palade Octavian
Octavian Palade
Comentarii
Octavian Palade
09:50 / 13.01.2017