eMAG: gadget-uri care să nu-ți lipsească la proteste

eMAG: gadget-uri care să nu-ți lipsească la proteste

Ultimele săptămâni au fost marcate de proteste în mai multe orașe ale țării, iar dacă vrei să fii pregătit pentru viitor, îți recomandăm o serie de gadget-uri utile.

Din ce în ce mai multe persoane fotografiază și transmit de la proteste; dacă vrei să faci și tu asta, ai nevoie de un telefon cu cameră peste medie, dar și de o sursă externă de energie. Nu în ultimul rând, o pereche de mănuși încălzite face parte din lista noastră de oferte eMAG, pentru că frigul nu dă semne că ar dispărea.

Oferte eMAG: Telefon mobil Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+ vine cu o cameră foto/video ce are un senzor de 20,7 megapixeli, având, de asemenea, o cameră secundară de 5 MP. Smartphone-ul beneficiază de tehnologia SteadyShot, pentru stabilizarea filmărilor, dar și de High Dynamic Range, pentru a oferi imagini vibrante. În plus, dacă ai ghinionul să te prindă ploaia, poți folosi telefonul fără griji, deoarece este rezistent la apă. Telefonul are un procesor Snapdragon 810, cu opt nuclee, și 3GB de memorie RAM. Acesta este disponibil în lista de oferte eMAG, aici.

Reduceri eMAG: Acumulator extern Powerzilla – 8800 mAh

Dacă te pui pe filmat și ai dubii cu privire la durata de viață a bateriei, n-ar strica să ai un acumulator extern la îndemână. Acumulatorul de la Powerzilla vine cu o capacitate de 8800 mAh, suficientă pentru mai bine de două încărcări complete ale oricărui telefon pe care l-ai avea în buzunar. Acesta are și un afișaj LCD pentru a-ți arăta cât de multă energie mai stochează și poate încărca și două device-uri în același timp. Nu în ultimul rând, acumulatorul are și o lanternă încorporată. Acesta are o reducere de 26% momentan și poate fi găsit aici.

eMAG: Mănuși cu încălzire electrică Daga

Dacă ai telefon și ai și un powerbank la îndemână, îți mai trebuie o pereche de mănuși. Daga are mănuși cu încălzire electrică prin care nu mai simți frigul, chiar dacă termometrele nu sunt de partea ta. Aceste mănuși sunt dotate cu acumulatori de tip litiu-ion, iar autonomia este de aproximativ 4 ore, suficient cât să nu-ți înghețe mâinile cât timp te plimbi. Mănușile sunt disponibile în trei variante de mărimi și pot fi găsite aici.

Citește și: