Disney te va obliga să-ți faci abonament pentru Star Wars și Marvel

Disney te va obliga să-ți faci abonament pentru Star Wars și Marvel
17:00 08.09.2017

Spre surprinderea celor care sperau să vadă noile filme Marvel și Star Wars pe Netflix, vor fi dezamăgiți să afle că Disney are alte planuri.

În urmă cu câțiva ani, cei de la Disney au semnat un contract cu Netflix pentru transmiterea legală pe cel mai popular serviciu de streaming a creațiilor din MCU și Star Wars. Între timp, gigantul american din domeniul divertismentului s-a râzgândit și se pare că își va crea propriul serviciu de streaming Disney.

Mulți dintre noi ne-am făcut abonament la Netflix, iar, la nivel global, există o explozie de servicii de streaming cu un număr important de abonați. Acestea reprezintă o sursă suplimentară de venit pentru creatorii de conținut și facilitează accesarea filmelor și serialelor dorite în orice moment, de pe orice dispozitiv, de către abonați.

Având în vedere numărul important de beneficii și lipsa deficitelor, aproape că nu vine ca o surpriză că Disney vrea să-și creeze propriul serviciu de streaming. În definitiv, are în portofoliu cele mai profitabile francize din cinematografe și s-ar putea să fie suficiente pentru atragerea utilizatorilor.

După câteva săptămâni de zvonuri pe marginea acestui subiect, CEO-ul Disney a confirmat că ideea unui serviciu de streaming propriu a depășit stadiul de proiect și ar trebui să se materializeze în curând. Din momentul în care acesta va ajunge online, Bob Iger a insistat că filmele Marvel și Star Wars nu vor mai fi disponibile în altă parte.

În plus, pe aceeași platformă viitoare, vor exista patru sau cinci seriale originale Disney la care se adaugă câteva filme produse de Disney exclusiv pentru streaming. În privința disponibilități, CEO-ul gigantului american a atras atenția că s-ar putea să fie disponibil în Europa și alte teritorii internaționale înaintea Statelor Unite ale Americii din cauza drepturilor de distribuție care momentan nu sunt deținute de Disney în SUA. Nu știm încă la ce preț va fi valorificat noul serviciu.

loading...