29 nov. 2017 | 16:03

Digi Mobil și Samsung anunță telefoane noi pentru un serviciu important

ACTUALITATE
Digi Mobil și Samsung anunță telefoane noi pentru un serviciu important

Digi Mobil și Samsung au anunțat în urmă cu câteva luni că vor colabora pentru telefoane compatibile cu standardul VoLTE implementat de operator. Acum, oferta se mărește cu modele noi.

Digi Mobil și Samsung vor lansa la începutul lui  2018 actualizare software pentru noi telefoane compatibile cu serviciile Voce4G (VoLTE) și Voce WiFi (VoWiFi). Testele pentru compatibilitatea telefoanelor Samsung cu rețeaua Digi Mobil au fost finalizate. Din februarie 2018, vei putea folosi VoWiFi pentru apeluri mai bune.

Digi Mobil susține că următoarele telefoane Samsung vor putea fi folosite pentru acest serviciu: Samsung Galaxy S8 și S8 Plus, Samsung Galaxy J5 (2017) și Samsung Galaxy J3 (2017). Primele două au fost deja validate și din 20 octombrie au putut fi folosite pentur Voce 4G. Celelalte două vor beneficia de serviciul VoLTE abia din ianuarie, respectiv februarie, când va fi actualizat sistemul de operare. Firesc, și telefoanele deja folosite de utilizatori Digi Mobil vor primi actualizarea.

Dacă nu te interesează să cumperi telefoanele de la Digi Mobil, poți cerceta oferta cu reduceri din piața liberă. Astfel, eMAG listează Samsung Galaxy S8 la o reducere de 16%, pe când Galaxy S8 Plus are un preț mai mic cu 600 de lei. Cât despre Galaxy J5 (2017), acesta are un preț de 1.080 de lei cu reducere și Galaxy J3 (2017) poate fi cumpărat la un preț mai mic cu 150 de lei.

Prin serviciul Voce 4G (VoLTE), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de mai rapidă a apelului. Astfel, timpul de așteptare din momentul inițierii apelului și până când e apelat telefonul unui destinatar din rețea, care utilizează tot Voce 4G, scade sub două secunde.  Mai mult, prin Voce WiFi, bazat pe tehnologia Voice over WiFi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil beneficiază de o acoperire mai bună de interior, în spații cu semnal redus sau chiar și fără semnal de rețea mobilă.

Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai bună pentru voce în interiorul casei pentru clienţii care au acces la internet WiFi, dacă furnizorul de internet nu filtrează acest trafic. Accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum și în exterior prin reţeaua naţională de hot spot-uri a Digi WiFi, este deschisă în mod standard. Serviciile Voce 4G (VoLTE) şi Voce WiFi (VoWiFi), precum și activarea acestora sunt gratuite pentru toate abonamentele din ofertă.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele