A opta ediție a conferinței de securitate cibernetică DefCamp revine în București

A opta ediție a conferinței de securitate cibernetică DefCamp revine în București
11:16 25.10.2017

Conferința DefCamp, un reper important pentru pasionații de securitate cibernetică, ajunge la a opta ediție anul acesta.

DefCamp este o conferință anuală care se desfășoară deja de ceva vreme, fiind cea mai importantă de acest fel din Europa Centrală și de Est. Acum doi ani, hackerii veniți aici au încercat să golească bancomate, având ”de lucru” cu un ATM adus la conferință special pentru eveniment. De asemenea, tot la acea vreme, pasionații încercau să spargă și dispozitive IoT, pe care acum știm destul de bine că nu ne putem baza când vine vorba de securitate.

Anul acesta, DefCamp are loc tot la București, evenimentul desfășurându-se între 9 și 10 noiembrie. Dacă tot suntem la capitolul cifre, e bine să menționăm că vor fi prezenți mai bine de 1.300 de participanți de pe întregul mapamond, iar aproximativ 400 de companii sunt așteptate să-și trimită reprezentanți aici.

Conferința de anul acesta aduce și o premieră, sesiunea de prezentări Business Security. Aceste prezentări sunt destinate îndeosebi oamenilor din companii care înțeleg că una dintre componentele IT cruciale în mediul business a devenit securitatea.

În cadrul conferinței DefCamp de anul acesta vor urca pe scenă mai bine de 50 de speakeri, care vor vorbi despre o mulțime de subiecte interesante, între care amintim ransomware, războiul cibernetic, viitorul dispozitivelor IoT, dezvoltarea responsabilă a aplicațiilor și nu numai.

De asemenea, în cadrul Hacking Village, 10 concursuri cu premii de peste 10.000 de euro vor avea loc la DefCamp. Aici, participanții vor putea identifica vulnerabilități, vor învăța să le exploateze, dar și cum să le prevină.

Mai mult detalii despre programul DefCamp poți găsi aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI