Clasicul StarCraft este disponibil gratuit pentru fanii seriei

Clasicul StarCraft este disponibil gratuit pentru fanii seriei

Fanii jocurilor StarCraft au parte de o veste bună, după ce primul joc din serie este oferit, de acum, gratuit.

Varianta originală a StarCraft beneficiază de atenție sporită din partea Blizzard în ultima perioadă. Clasicul joc, dar și expansionul Brood War, sunt remasterizare pentru rezoluții 4K, dar și varianta din 1998 va trezi ceva interes fanilor seriei.

StarCraft: Brood War va beneficia de o serie de noi funcții mulțumită unui nou update, iar partea cea mai bună este că jocul va fi oferit gratuit de către Blizzard.

Varianta 1.18 a jocului va fi disponibilă jucătorilor în această săptămână, conform celor de la Blizzard. Update-ul variantei din 1998 vine cu o mulțime de buguri rezolvate, dar și cu funcții noi, cum ar fi posibilitatea de a schimba tastele asociate diverselor comenzi, dar și posibilitatea de a asista ca spectator, în mod oficial.

Noul update vine și cu o serie de măsuri împotriva celor care vor să trișeze, dar beneficiază și de compatibilitate sporită cu noile sisteme de operare Windows, variantele 7, 8.1 și 10.

StarCraft Anthology va fi disponibil gratuit pentru descărcare în viitorul foarte apropiat. Pentru a pregăti asta, Blizzard a retras din magazinul online jocul, care era disponibil la prețul de 14,99 dolari, scrie polygon.com.

Primul joc din serie a apărut în data de 31 martie 1998 și a avut parte de un succes deosebit, rămânând popular chiar și la aproape 20 de ani de la lansare. Jocul a fost prezentat inițial la E3 1996, unde a avut parte de o comparație nefavorabilă cu Warcraft II. Ca urmare a acestui eveniment, dezvoltatorii au îmbunătățit radical jocul și l-au prezentat din nou, la începutul lui 1997, având parte de mult mai mult succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: