Cum să scapi de mahmureală: un antreprenor susține că a creat leacul perfect

Cum să scapi de mahmureală: un antreprenor susține că a creat leacul perfect

Mahmureala este una dintre cele mi greu de suportat stări care pot interveni în viața noastră de zi cu zi. De la dureri de cap, la senzație de greață și oboseală continuă, mahmureala se declanșează din cauza consumului mare de alcool. Este bine să nu exagerați cu berea sau cu vinul, însă dacă tot o faceți, să fiți pregătiți pentru ce urmează a doua zi.

Un antreprenor din Coreea de Sud, țară care e recunoscută ca una în care se consumă cantități uriașe de aclool, s-a gândit să pună la punct o rețetă naturală, tradițională, de băutură împotriva mahmurelii. El a lansat o campanie de crowdfunding pe Indiegogo prin care vrea să facă rost de banii necesari pentru a comercializa sucul bazat pe plante. Sisun Lee, antreprenorul în cauză, a fost product manager în cadrul unor companii precum Tesla sau Uber.

Toată ideea din spatele băuturii denumită Morning Recovery este consumarea acesteia înainte de a te culca. Astfel își poate face efectul în timp ce tu dormi, asigurându-ți o trezire mai suportabilă. Ea menține corpul hidratat după o noapte grea în oraș. Campania de pe Indiegogo a obținut deja 300%, din suma cerută de 25.000 de dolari, chiar din prima zi. Ingredientul cheie din băutură este o chimicală extrasă dintr-un fruct denumit heotgae, în coreeană.

Și mai interesant este faptul că Lee a testat băutura pe propria piele. Asta înseamnă că el a trebuit să bea cantități mari de alcool și să folosească Morning Recovery înainte să se culce. Când și-a dat seama că efectul este unul benefic, care nu se compară cu cel produs de restul băuturilor anti-mahmureală de pe piață, a decis imediat să-și comercializeze rețeta, notează Mashable.

Citește și:
Etichete: