Cum cumperi mereu produse la reducere de la cel mai mare magazin online chinezesc [P]

Cum cumperi mereu produse la reducere de la cel mai mare magazin online chinezesc [P]

Despre telefoane chinezești și diverse gadgeturi interesante pe care le găsești doar peste oceane am scris de multe ori. Acum e timpul să scriem și despre locul în care le găsești pe toate – Aliexpress – dar și despre cum poți face cumpărături de acolo și, în același timp, să economisești niște bani.

Aliexpress este unul dintre cele mai mari magazine online din lume. Parte din gigantul Alibaba, de care este imposibil să nu fi auzit dacă îți plac gadget-urile și noutățile, Aliexpress este un loc de întâlnire pentru companiile din China și clienții din întreaga lume. Fie că ești interesat să îți deschizi propria afacere sau că vrei să cumperi ceva doar pentru tine, e bine să știi cum să cumperi de pe Aliexpress și să economisești bani în același timp.

Mai întâi, va trebui să îți faci un cont pe site-ul Alibaba și să îți înscrii datele personale. Apoi ești gata să începi să cauți ce îți dorești. Vei găsi fel de fel de produse, vândute de diverși vânzători, și totul va fi foarte familiar, deoarece interfața e simplă și intuitivă.

Dacă te-ai decis ce vrei să-ți cumperi și de la cine, e timpul să economisești. Poți face asta în mai multe feluri.

Cum cumperi produse la reducere – etape

În primul rând, poți arunca un ochi peste site-urile internaționale cu oferte. De exemplu, site-urile de genul Groupon oferă des discounturi pe platforma Alibaba, dar e posibil să găsești oferte și prin bloggeri sau forumuri. Acestea vor veni sub formă de cupoane speciale și va trebui să introduci un cod înainte de a efectua plata. Bineînțeles, asta înseamnă să stai mereu cu ochii pe oferte și să speri că produsul pe care ți-l dorești e la reducere.

În al doilea rând, că tot am mentionat blogurile și forumurile mai devreme, trebuie să știi că acolo (dar și pe grupurile de pe rețelele sociale) găsești ponturi privind produsele care beneficiază de oferte speciale. Dar, și în acest caz, trebuie să ai răbdare multă și să speri că le prinzi la momentul potrivit.

O altă opțiune ar fi folosirea aplicației mobile. Aliexpress vrea să își promoveze propria aplicație pentru smartphone-uri, iar unele prețuri vor fi mai mici acolo. Dezavantajul este că browsingul cel mai bun se face de pe laptop, nu de pe telefon, iar așa ești constrâns să faci totul de pe smartphone.

În al patrulea rând, fiindcă vorbim despre o platformă chinezească, trebuie să știi că poți negocia. Trebuie doar să contactezi vânzătorul (ai opțiunea asta în platformă) și să îi ceri un preț mai mic. Nu înseamnă că îi vei obține de fiecare dată și ai nevoie de ceva experiență, dar poți obține oferte bune.

Ultima modalitate – și, în opinia noastră, cea mai eficientă – este folosirea unui serviciu de cashback. Astfel de servicii te răsplătesc cu o parte din suma pe care o cheltuiești, dacă le folosești pentru a face cumpărături online pe diferite site-uri.

Cumpărături online la ofertă, în România

Un serviciu local în care poți avea încredere este Bonusway. Am mai scris despre el aici, iar pentru fiecare achiziție realizată prin Bonusway de pe platforma Aliexpress primești înapoi 5,5% din suma cheltuită. Merge de fiecare dată, deci nu trebuie să stai să vânezi reducerile, să îți pierzi vremea pe forumuri sau site-uri sau să stai să dai scroll la infinit de pe telefon.

În plus, e foarte simplu de folosit. Pentru a beneficia de reduceri, trebuie să accesezi  acest link și să îți faci cont. Nu ai să-ți prinzi urechile în setări și nici nu va dura mult. Apoi selectezi Aliexpress din lista cu magazine psrtenere și îl accesezi folosind link-ul de pe site-ul Bonusway. Adaugi produsul în coș, îl achiți și, în câteva zile, vei primi 5,5% din suma cheltuită înapoi, pe card.

Partea și mai bună este că Bonusway nu îți oferă reduceri doar la cumpărăturile făcute pe Aliexpress. Platforma colaborează cu mai mult de 200 de magazine online din întreaga lume, iar de avantajele serviciului beneficiază deja peste 50 000 de utilizatori. Fiecare magazin-partener oferă condiții diferite de colaborare, bonusul înregistrat poate fi o valoare fixă sau un anumit procent din valoarea achiziției.

Dacă te întrebi cum se poate ca un serviciu să îți dea bani ca să faci cumpărături, răspunsul e simplu: Pentru fiecare achiziție prin intermediul serviciului cashback, realizat de către un utilizator înregistrat, Bonusway primește un comision din partea magazinului partener și îl împarte cu utilizatorul său, această sumă și este cashback.

Odată ce suma bonusurilor va depăși pragul minim de retragere de 50 de lei, banii pot fi retrași în contul bancar.

Concluzii

Deci, cum economisești bani de fiecare dată când cumperi ceva online? Să recapitulăm:

1) Înregistrează-te pe Bonusway.ro
2) Selectează magazinul dorit din lista de magazine
3) Accesează magazinul și plasează comanda. În final, primești bonus!

Spor la shopping!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: