05 apr. 2017 | 12:21

Cum primești reducere garantat atunci când îți cumperi un gadget (P)

ACTUALITATE
Cum primești reducere garantat atunci când îți cumperi un gadget (P)

Sunt puțini oameni pe lumea asta care pot spune sincer că nu le place ciocolata. Sunt, totuși, și mai puțini oameni care pot spune că nu le plac reducerile. Acum, că am stabilit că sunt șanse foarte mici să nu te intereseze acest subiect, hai să îți prezentăm un sistem verificat care îți oferă reduceri la gadgeturi în mai multe magazine. 

Se numește Bonusway și este o platformă care îți dă înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiești atunci când faci cumpărături online. În primul rând, trebuie să te înregistrezi pe platformă și, de acolo, să accesezi magazinele care te interesează. Faci cumpărăturile cum le-ai face în mod normal și apoi primești o parte din sumă înapoi. Comsionul pe care îl primești variază de la un comerciant la altul, dar mereu ai o reducere garantată.

De exemplu, dacă îți cumperi ceva de la Flanco prin platforma Bonusway, primești garantat înapoi 5% din suma cheltuită. Interlink oferă înapoi tot 5%, dar AliExpress îți returnează, prin intermediul Bonusway, 5,5% din sumă. Dacă achiziționezi gadgeturi de la Madd Electronics, primești 2,5% reducere garantată, iar E-boda îți dă înapoi 3,5%. În plus, telefoanele de pe Germanos vin și ele cu o reducere de 1%.

Dacă ar fi să achiziționezi acest Samsung Galaxy S8 de la Flanco folosind platforma Bonusway, ai primi înapoi, în câteva zile, 5% din valoarea produsului. Asta înseamnă că ai plăti 3.899 lei și ți s-ar întoarce pe card 195 de lei. Simplu, nu?

Acestea nu sunt toate magazinele de electronice care oferă discounturi prin Bonusway, lista completă este aici, în caz că ești curios. De asemenea, folosind ACEST link pentru a te înregistra, primești un bonus garantat de 10 lei, fără să fii nevoit să cumperi ceva. Odată ce strângi 50 de lei în contul tău, poți cere virarea sumei în contul bancar și o vei primi în scurt timp. Site-ul are și o extensie pentru browser care te ajută să îți colectezi mereu bonusul când faci cumpărături online.

De ce ar vrea să îți dea cineva bani pentru a face cumpărături? Pentru că ambele părți câștigă. Vizitând un magazin prin link-urile de pe site-ul Bonusway, site-ul primește un comision pe care îl împarte apoi cu tine. Ei, cum e, îți plac reducerile?