Cum asociezi tonuri de apel și fotografii contactelor de pe iPhone [VIDEO]

Dacă tot ai o agendă stufoasă pe iPhone, ar fi bine să știi cum asociezi tonuri de apel și fotografii contactelor mai importante, pentru a le evidenția.

Este foarte probabil să ai multe contacte în agendă. Mulți dintre noi au câteva sute, dar din motive greu de înțeles, am întâlnit și persoane cu câteva mii de persoane pe telefon. Smartphone-urile moderne nu mai vin cu limitări din această privință, precum cartelele SIM sau telefoanele de vorbit de acum câțiva ani. În plus, este mai ușor ca niciodată să-ți definești grupuri de contacte sau sa-ți pui persoanele dragi la favorite. Chiar și cu toate aceste soluții de filtrare, ar fi ideeal să evidențiezi anumiți indivizi. În acest scop, ar fi să ai în vedere cum asociezi tonuri de apel și fotografii contactelor cu care interacționezi mai des.

La fel ca la orice Android, pe iPhone ai o varietate de opțiuni la dispoziție în momentul în care îți introduci un contact nou în telefon. În același timp, poți personaliza contactele existente. Nu trebuie decât să intri în aplicația Telefon din colțul din stânga jos al aparatului deblocat. Dacă vrei să editezi un contacte favorit, apasă pe i-ul micuț din partea dreapta a numelui contactului. În orice altă situație, intră în lista de contacte, alege o persoană și apasă pe Edit sau Editați în dreapta sus.

Imediat, pe ecran se vor ”debloca” niște câmpuri cu care poți interacționa. Astfel, poți atașa numere suplimentare de telefon, adrese de email sau adrese unui contact. În colțul din stânga sus, poți face un tap pe Adăugați o poză pentru a defini o fotografie de profil, la fel ca pe Facebook, Twitter sau Instagram. În acel moment, poți face o fotografie instant sau poți alege una din agendă pe care o vei decupa pentru a se încadra în cercul aferent contactelor de pe iDevice-uri.

Un pic mai jos, în aceeași fereastră, există secțiunea Sonerie. În dreptul ei, vei găsi scris ”Implicit”. Fă un tap pe Implicit și alege alt ton de apel pentru acel contact. În partea de sus a aceleeași secțiuni îți poți alege un anumit ritm de vibrații.

14:30 17.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video