Cu ajutorul acestui software, poți transforma orice desen într-o pisică stranie

Cu ajutorul acestui software, poți transforma orice desen într-o pisică stranie

Sistemele de învățare automatizată, care au la bază un algoritm matematic, prezintă posibilitatea de a rezolva o multitudine dintre problemele obișnuite ale omului, iar de această dată acestea au fost folosite pentru a crea imagini odioase și înfricoșătoare cu pisici.

Christopher Hesse a creat edges2cats, un instrument online care îți permite să umpli orice contur desenat cu imaginea unei pisici, conform Tech Crunch. Rezultatele sunt șocante și ne prezintă o serie de creații de coșmar.

Acest sofware de învățare automatizată se folosește de Tensorflow, al celor de la Google, pentru a traduce și transforma o imagine. Tot ceea ce trebuie să faci este să încarci desenul pe care l-ai realizat și apoi programul, folosindu-se de o bază de date de peste 2.000 de imagini cu pisici, va identifica marginile creației tale și le va umple cu fotografia pe care o consideră a fi cea mai potrivită pentru liniile create de tine.

Imaginea pe care software-ul ți-o va oferi la final se vrea a fi una care înfățișează o pisică, dar de cele mai multe ori rezultatul nu este cel dezirabil. Hesse înțelege impactul acestei unelte și susține că „unele dintre imagini arată incredibil de odios”. Acesta susține că asta se datorează în primul rând faptului că ne-am format deja o idee foarte clară despre cum ar trebui să arate un anumit animal, în special ochii acestuia. Așa încât ceea ce nu corespunde cu realitatea cu care ne-am obișnuit deja, ne înspăimântă.

Se pare că acesta nu este primul proiect de acest tip realizat de Hesse. Acesta a creat o platformă similară care a dus la rezultate destul de bune și al cărei rol este de a aplica culoare în mod automat desenului pe care l-ai creat. De asemenea, ți se prezintă posibilitatea de a interveni și de a ghida programul cu indicii, astfel încât rezultatul obținut să-ți fie pe plac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: