Creatorul Batman V Superman a publicat un scurtmetraj gratuit pe internet

Creatorul Batman V Superman a publicat un scurtmetraj gratuit pe internet

Zack Snyder are deja o listă impresionantă de filme în CV, dar după Batman V Superman, și-a dedicat atenția unui scurt metraj postat gratuit online.

Responsabil de unul singur de o mare parte din universul cinematografic DC, Zack Snyder a făcut câteva pelicule cu succes semnificativ la box office. Stilul său vizual este surprinzător de bine definit și, chiar dacă a avut la dispoziție bugete importante pentru pelicule precum 300, Sucker Punch, Watchmen sau Man of Steel, Snyder e capabil să facă minuni cu un iPhone.

Noul scurt metraj publicat online de către Zack Snyder este intitulat Snow Steam Iron și, cu toate că este gratuit, ești nevoit să descarci o aplicație pentru mobile dacă vrei să-l vezi. Aplicația cu pricina este intitulată Vero și este promovată ca fiind o rețea de socializare pentru creatorii de conținut. Disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, ea poate fi descărcată din Google Play și Apple AppStore și nu te costă nimic să-ți faci un cont. Momentan, este destul de greu de spus dacă Vero va reuși sau nu să fie un succes și să atingă pragul de popularitate al Vimeo, de exemplu.

În orice caz, Snyder pare destul de implicat în acest serviciu online. În trecut, același regizor a publicat câteva secvențe din Justice League pe aceeași platformă. Revenind la Snow Steam Iron, scurt metrajul este surprinzător de agresiv, include câteva secvențe de nuditate și nu lipsesc clasicele momente în slow motion. Particularitatea care va scoate însă în evidentă filmul este capturarea sa integrală folosind un smartphone Apple. Pentru acest proiect, regizorul s-a bucurat de ajutorul celor doi copii ai săi, un băiat și o fată.

În trecut, au mai fost folosite iPhone-uri pentru a filma lung metraje ca Tangerine (2015) al lui Sean Baker și The Wrong Ferrari (2011) al lui Adam Green.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: