Converbration te ajută să nu mai tresari la fiecare mesaj primit

Converbration te ajută să nu mai tresari la fiecare mesaj primit

Notificările de pe telefon sunt un viciu și reușesc deseori să te distragă de la o activitate importantă. Converbration remediază această problemă pe Android.

Nimic nu este mai neplăcut decât să te afli într-o conversație importantă sau într-o ședință și să pierzi cea mai mare parte a a timpului aruncând priviri către ecranul smartphone-ului pentru că un prieten te stresează cu mesaje lipsite de substanță. La fel de frustrante sunt situațiile în care te chinui să scoți telefonul din buzunar în trafic pentru că l-ai simțit vibrând sau l-ai auzit, doar pentru a vedea inscripționat pe ecran mesajul Da, Ok, LOL, Bine, Sigur, K. Dacă ați trăit vreodată cu impresia că ar trebui să existe un filtru pentru aceste confirmări inutile și pentru orice alte mesaje al căror conținut trădează faptul că nu sunt urgente, nu sunteți singuri.

Converbration este o nouă aplicație de Android pe care o puteți descărca gratuit din Google Play. Scopul ei este incredibil de simplu, iar review-urile pozitive confirmă faptul că, în cele mai multe cazuri, acest scop este și atins: practic, încearcă să identifice importanța unui SMS recepționat și să vă notifice diferit audio sau prin vibrații în funcție de relevanță.

,,Acum vei ști dacă un mesaj trebuie citit imediat sau poate aștepta până mai târziu. Vei ști dacă un mesaj poate fi citit în public sau într-un cadru privat. Poate de asemenea să ignore mesajele care sunt enervante pentru tine. De acum nu vei mai scoate telefonul doar pentru a citi un LOL sau pentru a vedea că cineva a corectat o greșeală de tipografie dintr-un mesaj anterior.

Aparent, configurarea este destul de intuitivă și nu necesită foarte mulți pași. În plus, datorită unor algoritmi de inteligență artificială, va face o treabă din ce în ce mai bună cu cât o folosești mai mult și îi atragi atenția vizavi de lucrurile care sunt sau nu importante pentru tine.