WhatsApp arată degetul mijlociu rasismului și discriminării

WhatsApp arată degetul mijlociu rasismului și discriminării

WhatsApp a tot avut parte de schimbări la versiunea disponibilă pe pagina web a aplicației, în timp ce varianta oficială din Play Store a rămas la fel de ceva luni bune. Asta s-a schimbat în ultimele zile, când WhatsApp a actualizat în sfârșit aplicația disponibilă în magazinul Google.

Asta înseamnă că acum toată lumea se poate bucura de aceleași facilități oferite de WhatsApp, indiferent dacă au luat aplicația de pe site-ul dezvoltatorului sau direct din Play Store.

În primul rând, aplicația ne oferă noi emoticoane. Ăsta da motiv de bucurie. Niciodată nu poți avea prea multe și mereu cauți câte unul care crezi că există, ar fi normal să existe și totuși nu e în listă. Turnul Eiffel e un exemplu.

Conform celor de la Android Police, noile emoticoane includ diferite tonuri de piele pentru omuleții din listă, iar selecția se face cu ajutorul unui pop-up. Fanii Star Treck au parte de au parte de faimosul salut al lui Spock, cei foarte expresivi nu mai au restricții când vine vorba de degetul mijlociu, iar simpatizanții LGBT au parte acum de emoticoane care arată doi băieți sau două fete ținându-se de mână.

Mai mult, în WhatsApp există acum există noi funcții de editare a opțiunilor aferente ferestrelor de chat. De exemplu, acum poți schimba tonul și luminozitatea culorii anumitor ferestre de chat, poți să alegi tipul de notificare pe care dorești să-l primești și poți închide sonorul anumitor conversații pentru o perioadă de timp prestabilită. De asemnea, le poți marca citite sau necitite, opțiune mai mult decât binevenită atunci când te roade curiozitatea în legătură cu un mesaj, îl citești, preferi totuși să răspunzi mai târziu (sau niciodată) și totuși nu vrei să fii nesimțit.

Cei de la WhatsApp s-au gândit și la buzunarele noastre iar acum poți alege un consum mai mic de date pentru mesajele vocale.

Aceștia au mai adăugat noi limbi și un mod rapid de a salva, sau de a trimite un mesaj unui contact care te-a apelat.

Cu toate astea, aplicația nu are încă un backup disponibil pe Google Drive, așa că va mai dura până va fi disponibilă pentru toate dispozitivele.

Autor: Ștefan Neculai