CONCURS iPhone X: PLAYTECH se înnoiește!

ACTUALITATE
CONCURS iPhone X: PLAYTECH se înnoiește!
07 dec. 2017 | 15:53

Pentru că suntem foarte harnici și ne-am pregătit deja pentru noul an, nu puteam să nu ne gândim și la voi, cititorii Playtech.ro, cărora vă mulțumim pentru fidelitate și feedback valoros, așa că, iată, venim către voi cu acest super concurs de Crăciun!

ACTUALIZARE Am extras câștigătorul acestui iPhone X. Mai jos e live-ul realizat de cel care a câștigat. Aici vezi extragerea live.

Vă invităm la concursul „Playtech.ro se înnoiește”, unde aveți posibilitatea de a câștiga un mega premiu, noul telefon Apple iPhone X, oferit de QuickMobile

iPhone X e cel mai apropiat telefon de ceea ce vedeai în filme SF. Este telefonul următorului an, reprezintă un reper în tehnologie și, desigur, este despre cum te face să te simți. Citește review iPhone X.

[related]

Concurs de Crăciun: Ce aveți de făcut?

Concurs iPhone X

1. Dați Like paginilor de Facebook Playtech.ro și QuickMobile.

2. Realizați un video LIVE pe Facebook în care să vorbiți despre gadgetul care v-a impresionat cel mai mult până acum și de ce. Dacă ne explicați asta într-un minut, este suficient.

Neapărat!

  • menționați în video live că participați la concursul „Playtech.ro se înnoiește”
  • folosiți hashtag-urile #playtech #quickmobile #playtechiphonex

3. Intrați pe Playtech.ro, aici, pe pagina concursului și înscrieți-vă în formularul de mai jos.

Noi vă urăm succes la noul iPhone X!

Telefonul este disponibil și în oferta Quickmobile. Aici puteți citi un review detaliat cu tot ce are special iPhone X și de ce merită folosit.

Concursul se desfășoară în perioada 7 – 21 decembrie 2017. (regulament)

Atenție, participanții care se înscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificați!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi contactat prin telefon și email pentru acordarea premiului, pe baza cărții de identitate, conform numelui înscris în concurs.