ClickPack Pro este un ghiozdan smart ce te protejează de hoți

ClickPack Pro este un ghiozdan smart ce te protejează de hoți

Am ajuns să transportăm deseori un număr important de gadgeturi avansate, iar cu un ghiozdan precum ClickPack Pro le puteți duce în siguranță.

Multe dintre gadgeturile pe care le transportăm în mod regulat sunt scumpe. Începând cu un laptop sau o tabletă și ajungând la o cameră foto sau smartphone, am face bine să investim mai mulți bani în protejarea lor. În plus, problema nu ține doar de transportarea gadgeturilor în așa fel încât să nu se ude, ci în așa fel încât să fie imposibil de furat.

Pentru cei care vor să fie siguri că nu vor avea probleme cu aparatura din spate, în curând va exista ClicPack Pro. Rucsacul din imaginile alăturate se află momentan pe Kickstarter, unde a obținut 175.000 de dolari din targetul de 5000 pe care îl avea în vedere pentru materializarea sa într-un produs de serie. Primele exemplarea vor ajunge în magazine în luna iulie a acestui an.

În privința caracteristicilor, primul detaliu care îți sare în ochi constă într-un lacăt integrat la nivelul fermoarelor pentru ca nimeni în afară de tine să nu-l poată deschide. Nici măcar soluția tăierii sale când nu ești atent nu este valabilă. Acesta este realizat în mod exclusiv dintr-o combinație de materiale ultra durabile și rezistente. Dacă vă așezați la o masă, nu trebuie să stați cu ochii în permanență pe ClickPack Pro, deoarece îl puteți atașa de scaun sau de masă printr-un lanț subțire extensibil ultra rezistent. Astfel, un hoț hotărât va renunța de mult înainte să resușească să fugă cu el.

Interiorul ghiozdanului este bombardat de compartimente pentru gadgeturi ce sunt marcate cât se poate de clar pentru a nu vă pune în dilemă. Cu o bandă RFID integrată în ghiozdan, datele de pe cardurile voastre de credit sunt de asemenea protejate. Prețul pentru ClickPack Pro este de 99 de dolari dacă vă grăbiți.

ClickPack Pro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI