Cel mai scump iMac v. cel clasic: ce să alegi dacă vrei performanță

Au trecut doar câteva săptămâni de când poți să cumperi noul iMac Pro, dar deja a fost comparat cu versiunea clasică a îndrăgitului all-in-one.

Sunt multe motive să investești bani într-un iMac, respectivul all-in-one este unul dintre cele mai bune din lume. Deși este este semnificativ mai scump decât concurența, se aude spectaculos, camera web integrată este peste peste medie, iar designul este ireproșabil. Cu toate acestea, Apple a decis să reinveze sistemul său bun la toate și să-l facă semnificativ mai capabil.

Acum, este intitulat iMac Pro și, pe lângă prețul exorbitant cu care vine la pachet, ar trebui să se preteze pentru cele mai pretențioase sarcini de editare video sau prelucrare foto.

Pe lângă faptul că este disponibil doar într-o variantă space grey și are o cu totul altă configurație hardware la interior, noul iMac Pro ar trebui să se vadă mai bine, să se audă mai bine și să aibă o cameră mai bună decât versiunea clasică. Pentru a afla dacă aceste afirmații sunt sau nu adevărate, cei de la AppleInsider au realizat un test comparativ ce poate fi văzut mai sus.

Aici nu este vorba de performanță brută, pentru că din acel punct de vedere va câștiga fără probleme iMac Pro. Ideea este să vezi dacă se justifică investiția în cazul în care te gândești să-l cumperi pentru muncă de birou și divertisment. În acest scop, a fost comparat cu iMac-ul 5K de 27 de inci.

În final, este evident că cei de la Apple s-au străduit să justifice prețul incredibil de mare pentru un all-in-one. După cum se poate vedea în clipul de mai sus, se aude semnificativ mai bine decât iMac-ul standard de 27 de inci. Se aude mai tare, mai curat, iar frecvențele joase par să fie mai profunde. Dacă vei folosi sistemul pentru conversații pe FaceTime, persoana de la capătul firului te va vedea mult mai clar, cu o lumină mai naturală și mai multe detalii.

18:57 29.12.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video