Chuck Norris va fi vedeta unui joc de acțiune pentru Android și iOS

Chuck Norris va fi vedeta unui joc de acțiune pentru Android și iOS
George Stanciu
George Stanciu
15:24 13.03.2017

Dacă ești un fan al filmelor de acțiune cu Chuck Norris, atunci jocul de acțiune care se lansează în curând pentru iOS și pentru Android te va surprinde.

Abia ce scriam săptămâna trecută că Chuck Norris a împlinit 77 de ani, iar acum venim cu o știre nouă despre actorul pe seama căruia s-au făcut sute de glume. Toate au la bază capacitatea sa de a fi un mare luptător, dar nu numai, având în vedere că noaptea, înainte de culcare, bau-bau se uită sub pat ca să se asigure că Norris nu e acolo.

Capacitatea sa de persuasiune i-a convins pe cei de la flaregames că trebuie să producă un joc de acțiune. Astfel, Nonstop Chuck Norris este jocul care se va lansa la sfârșitul lui aprilie, pentru Android și iOS. Jocul va putea fi descărcat gratuit, iar apoi îl vei putea ajuta pe Chuck Norris să se lupte cu zeci și sute de inamici. În paralel, vei descoperi diverse glume și informații despre personajul principal al jocului.

Chuck Norris s-ar putea descurca și cu mâinile goale împotriva inamicilor din joc, doar că ai posibilitatea de a face lucrurile mai distractive, folosind scaune pliabile, drujbe și chiar selfie stick-uri pentru a-ți doborî inamicii. În plus, vei putea să folosești și mișcări semnătură ale luptătorului, între care și celebrul roundhouse kick.

Flaregames, compania producătoare a jocului, spune că ”este visul oricărui producător să creeze un joc pentru Chuck Norris”, arată Klaas Kersting, fondatorul și CEO-ul companiei, într-un comunicat de presă. Conform acestuia, jocul este destul de simplu, astfel încât oricine să îl poată juca imediat ce îl instalează. De asemenea, jocul nu va necesita o conexiune permanentă la internet, astfel că poate fi jucat oricând, chiar dacă acoperirea îți dă bătăi de cap.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI