CES 2017: Acest monitor curbat de la Acer îți urmărește privirea și te ajută în sesiunile de gaming

CES 2017: Acest monitor curbat de la Acer îți urmărește privirea și te ajută în sesiunile de gaming

Acer anunță, în cadrul CES 2017, monitorului Acer Predator Z301CT cu diagonală de 30″, primul monitor în format 21:9 cu funcționalitate eye-tracking Tobii, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Compania a dezvăluit și două modele din seria Predator XB2, monitoare cu ecran plat de 24.5″ și respectiv 27″, ce oferă o rată de refresh de 240Hz. Toate cele trei noi modele se caracterizează printr-un design de invidiat, cu ramă subțire, de culoare neagră, unghiuri ascuțite, accente îndrăznețe de culoare roșie și tehnologie G-SYNC, pentru o experiență de joc mai bună.

Noul monitor Acer Predator Z301CT cu diagonală de 30″ vine cu tehnologia eye-tracking Tobii integrată a monitorului se adaugă arsenalului de unelte de control ale jucătorilor, ajutându-i să identifice inamicii, să țintească intuitiv și să exploreze liber. Gândită pentru a completă și nu pentru a înlocui modalitățile de control tradiționale (mouse, tastatură, gamepad, etc.), tehnologia eye-tracking Tobii se folosește de mișcarea ochilor jucătorilor pentru a oferi o nouă modalitate de control.

Împerecherea funcționalității eye-tracking cu mouse-ul și tastatură sau cu un gamepad oferă jucătorilor o experiență mai bogată și mai captivanta, prin posibilitatea de a utiliza mișcarea ochilor pentru a caută, de exemplu, un adăpost sau a ținti către un obiect. Unghiurile camerei se modifică automat atunci când ochii jucătorului privesc către marginea ecranului, iar personajele și mediul înconjurător din jocuri vor reacționa că atunci când acesta ar privi în jurul sau.

Funcționalitatea eye-tracking Tobii poate fi utilizată în peste 45 de titluri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided și WATCH_DOGS 2. Sunetele și grafica jocurilor vor fi adaptate dinamic în funcție de direcția în care jucătorul privește. În plus, ecranul curbat ultra-wide Full HD (2560 X 1080) și 1800R face că experiență de gaming să fie mai atractivă și mai realistă.

Alte caracteristici esențiale sunt rată ridicată de refresh de 200Hz și un timp rapid de răspuns de 4 ms. Unghiurile lărgi de 178 grade și o ramă extrem de îngustă oferă o suprafața maximă de vizualizare.

Pentru confort optim, ecranul poate fi înclinat și pivotat de la -5° la 25° și poate fi ajustat pe înălțime până la 120mm. Două difuzoare de 3W cu DTS™ Sound oferă calitate audio ce îmbunătățește experiență de utilizare.

Acer Predator Z301CT va fi disponibil în EMEA începând cu luna februarie la prețuri de la €899.

Citește și:
Etichete: