Cel mai scump fidget spinner din lume are un preț exagerat

Cel mai scump fidget spinner din lume are un preț exagerat

Dacă vrei să-ți cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui să scoți de la saltea banii pentru mașina pe care o voiai.

Fidget spinner-ele au luat cu asalt întregul mapamond și au ajuns să fie folosite de milioane de oameni, întreținând o mică ramură comercială apărută peste noapte. La multe colțuri de stradă, în intersecții, în stații de metrou sau de tramvai, ai ocazia să găsești vânzători care îți oferă un fidget spinner la un preț bun.

fidget spinner

Poate că ai de dat 5 sau 10 lei pe o asemenea jucărie, dar probabil că nu foarte mulți au la dispoziție 14.700 de euro pentru un spinner. Dacă vă întrebați ce face de atâția bani un spinner, veți fi dezamăgiți să aflați că nu mai multe decât o jucărie obișnuită de acest fel. Se învârte la fel de bine ca un spinner obișnuit, dar strălucește în același timp.

fidget spinner 3

Fidget spinner-ul de 14.700 de euro este placat cu 100 de grame de aur, fiind creația specialiștilor în bijuterii de lux de la Caviar, o companie rusească. Există și alternative la acest spinner de lux, pentru cei care au mai puțină dare de mână, scrie telegraph.co.uk.

fidget spinner 4

Spre exemplu, un spinner decorat cu roșu, alb și albastru, culorile de pe drapelul Federației Ruse, te-ar costa doar 215 euro. Există și o variantă de spinner negru, cu elemente de fibră de carbon, la același preț, dar poți miza și pe un spinner acoperit cu cristale Swarovski.

Dacă n-ai în plan să-ți cumperi un spinner de câteva mii de euro, dar nici unul de câțiva lei, Google vine cu o alternativă.

Citește și:
Etichete: