Timpul și banii: Cum devine ceasul alternativa românilor la cardurile de cumpărături (P)

Timpul și banii: Cum devine ceasul alternativa românilor la cardurile de cumpărături (P)

Plata cu ceasul este următorul pas spre simplificarea plăților la comercianți. Banca Transilvania lansează ceasurile pentru plăți contactless, deschizând o nouă eră a plăților offline.

Mereu s-a vorbit despre expresia englezească „time is money”, iată că acum cele două concepte se unesc într-un ceas cu funționalitate dublă. Despre ce e vorba, mai exact?

Noua colecție de ceasuri BT (fotografii la final) sunt menite a transforma experiența plăților în magazine, astfel că vei putea renunța atât la banii clasici, cât și la cardurile din portofel. Așa cum ai renunțat la bancnote și monede în favoarea cardului, tot la fel ai ocazia să faci acum tranziția către plățile efectuate cu ajutorul unui ceas, care oferă o alternativă la cardul clasic.

Singurul lucru de care va fi nevoie ca să efectuezi o plată va fi chiar ceasul BT, care poate fi purtat la încheietură ca pe orice alt ceas. Noul ceas de plăți BT este legat la contul deschis la Banca Transilvania și permite plățile și din țară, și din străinătate. Designul ceasului a fost gândit astfel încât să poată completa diverse ținute vestimentare, iar funcționalitatea dublă te scapă de grija banilor. Vom veni cu mai multe detalii din cadrul evenimentului Techsylvania.

Banca Transilvania aduce în cadrul evenimentului Techsylvania 2017 doi reprezentanți, care vor lua parte la cele două paneluri pe parcursul zilei de luni. Astfel, începând cu ora 12:20, Tiberiu Moisa a discutat în cadrul panelului Investing in the local ecosystem, alături de Konrad Kaschek (Bosch), Jerry Kennelly (Riverbed) și Patrizio Mappelli (NTT Data), discuția fiind moderată de Mike Costache (KrowdMentor).

Al doilea panel va urma de la ora 17:10 și va fi transmis live și pe pagina noastră de Facebook. Aici, o vom asculta pe Gabriela Nistor, care va lua cuvântul în cadrul panelului Future of Banking, moderat de Philipp Kandal (Telenav). Tot aici vor vorbi și Shahar Nechmad (Credit Stacks), Michal Skowronek (MasterCard) și Vincent Mouret (OT-Morpho).

plata cu ceasul, ceas bt, ceas banca transilvania