07 feb. 2017 | 07:46

Cea mai ieftină și subțire tabletă Android e un laptop Lenovo Yoga

ACTUALITATE
Cea mai ieftină și subțire tabletă Android e un laptop Lenovo Yoga

Cei de la Lenovo încearcă să fie cât se poate de creativi cu noile lor sisteme, iar atrăgotare tabletă Lenovo Yoga A12 cu Android are multe plusuri.

Vânzările de tablete au scăzut în cascadă în ultimii ani, dar acest trend se pare că nu a descurajat marii producători de gadgeturi să-și încerce norocul cu noi creații. După ce în urmă cu câteva zile CEO-ul Apple a făcut câteva promisiuni legate de noi iPad-uri, Lenovo a anunțat un hibrid foarte interesant intitulat Lenovo Yoga A12.

La bază, Lenovo Yoga A12 este o nouă tabletă ultra subțire cu Android ce reușește să se încadreze într-un buget redus. În realitate, acest gadget atrăgător poate fără probleme să țină locul unui laptop buget cu specificații decente, ideal pentru navigat pe internet sau redactat câteva documente.

Respectând aceeași rețetă promovată la finele lui 2016 prin intermediul Lenovo Yoga Book, acest laptop cu Android vine la pachet cu multe beneficii ce nu trebuie neglijate. Rabatabil la 360 de grade, ține doar de voi dacă veți folosi în cea mai mare parte noul Lenovo Yoga A12 ca tabletă sau notebook. Important este că în centrul atenției veți avea un ecran de 12,2 inci cu o ramă foarte subțire pe trei dintre cele patru laturi. Tastatura desprinsă din Star Trek este atât de subțire datorită formatului capacitiv sensibil la atingere. Are doar 0,53 centimetri în cel mai subțire punct al carcasei.

În privința configurației hardware, A12 este construită în jurul unui procesor Intel Atom X5 cu 2GB RAM și o memorie internă de 32GB. Autonomia specificată este de 13 ore, iar prețul este surprinzător. Cu doar 300 de dolari puteți achiziționa hibridul din imaginea de mai sus. Rămâne să punem mâna pe el câteva minute pentru a ne da seama cât de bine se mișcă în momentul în care începi să redactezi un document și să deschizi câteva taburi în Chrome.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele