29 dec. 2016 | 12:27

Lenovo Thinkpad X270 este gros, dar are o autonomie enormă

ACTUALITATE
Lenovo Thinkpad X270 este gros, dar are o autonomie enormă

În zilele noastre, producătorii se chinuie să scoată dispozitive cât mai frumoase și mai ușoare, dar nu țin cont de faptul că unii utilizatori apreciează mai mult utilitatea decât aspectul. Lenovo Thinkpad X270 este un laptop construit special pentru acei oameni. 

Una dintre cele mai mari probleme cu dispozitivele moderne este autonomia. Degeaba te lauzi cu dimensiuni mici și greutate redusă în momentul în care laptopul tău ultraportabil te forțează să stai conectat la o priză reducându-ți, practic, portabilitatea.

Lenovo ThinkPad X270 rezolvă această problemă, oferind o autonomie absurd de mare pentru un astfel de dispozitiv, dar și rezistența caracteristică produselor de vârf din gama ThinkPad.

Potrivit celor de la Lenovo, laptopul a fost gândit pentru cei aflați mereu în mișcare, bateria fiind capabilă să alimenteze gadgetul timp de aproximativ 20 de ore între încărcări.

Pe lângă asta, Lenovo ThinkPad X270 vine cu specificații de top, fiind dotat cu cele mai noi procesoare din gama Intel Core i și memorie RAM de până la 16GB. Spațiul de stocare poate fi de până la 2TB, sub forma unui HDD, sau de până la 512GB, sub forma unui SSD PCIe.

Display-ul laptopului este de 12,5 inch, iar rezoluția este fie HD, fie FHD, în funcție de modelul ales. Există și opțiunea unui display tactil, pentru cei care vor o astfel de funcționalitate pe un laptop.

Lenovo ThinkPad X270 vine și cu un sistem de sunet bun, difuzoarele fiind create pe baza standardelor Dolby.

Prețul nu este unul foarte mare, având în vedere ce poate oferi un astfel de laptop, iar versiunile de bază vor începe de la 949 de dolari, urmând să ajungă în magazine în luna ianuarie a anului viitor.