Ce se întâmplă dacă perforezi bateria din Samsung Galaxy S8 [VIDEO]

Ce se întâmplă dacă perforezi bateria din Samsung Galaxy S8 [VIDEO]

Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt, fără îndoială, cele mai bune telefoane lansate de la începutul anului și cele mai bune smartphone-uri făcute vreodată de Samsung. Totuși, după incidentul cu Samsung Galaxy Note 7, toată lumea are o întrebare: va ajunge S8 să explodeze? 

Samsung Galaxy Note 7 a fost un smartphone impresionant din toate punctele de vedere. Din păcate – atât pentru compania sud-coreeană cât și pentru utilizatori – terminalul s-a dovedit un pericol pentru oricine îl folosea, explodând din senin în multe cazuri.

Înainte de lansarea Galaxy S8, internetul s-a umplut cu glume pe seama faptului că și S8 s-ar putea confrunta cu aceleași probleme, dar s-ar părea că Samsung nu a mai lăsat controlul bateriilor într-un plan secund. În luna ianuarie, compania anunța că a instaurat o procedură de verificare în opt pași, pentru a evita orice problemă cu acumulatorii din viitoarele sale telefoane.

Un video recent, publicat pe canalul What’s Inside și realizat în colaborare cu JerryRigEverything, demonstrează că noua strategie a Samsung este una de succes.

Clipul video confirmă faptul că Samsung Galaxy S8  nu explodează nici măcar atunci când bateria este crăpată sau tăiată cu un cuțit. Canalul What’s Inside este cunoscut pentru clipurile în care diverse obiecte sunt tăiate în două pentru a arăta privitorilor curioși ce se află înăuntru.

După ce au scos carcasa din sticlă de pe spate, realizatorii filmulețului folosesc un fierăstrău pentru a tăia telefonul în două. Bateria este atinsă și începe să se umfle.

Totuși, în mod foarte surprinzător, ea nu ia foc și nici nu explodează. Nici după ce unul dintre realizatori înjunghie bateria cu o lamă nu se întâmplă nimic, cu toate că interacțiunea cu metalul ar fi trebuie să provoace măcar câteva scântei.

S-ar părea, deci, că Samsung a reușit sa creeze o baterie care nu numai că nu explodează în condiții normale de folosire, dar nu explodează nici atunci când este supusă unor „teste” chinuitoare.

Citește și: