Căștile wireless Logitech G533 promit gaming cu sunet 7.1

Căștile wireless Logitech G533 promit gaming cu sunet 7.1

Logitech lansează o nouă pereche de căști audio Logitech G533 Wireless Gaming Headset. Prin intermediul tehnologiei wireless cu drivere audio Pro-G în curs de patentare în SUA și sunet surround DTS Headphone:X 7.1, căștile oferă performanțe audio avansate și comoditatea garantată de tehnologia fără fir. De asemenea, căștile audio Logitech G533 dispun de o durată lunga de viață a bateriei și de un design confortabil, fiind gândite pentru sesiunile maraton de gaming.

Driverele audio Pro-G în curs de patentare în SUA sunt realizate dintr-un amestec de materiale hibride care oferă performanțe audio ce în trecut puteau fi găsite doar la modelele de căști audio high-end și, potrivit producătorului, ar trebui să ofere sunete înalte și joase clare.

Tehnologia DTS Headphone:X încearcă să reproducă semnalul audio al sistemelor 7.1, detaliu important pentru gameri, având în vedere că aceștia trebui să știe unde sunt sau spre ce locuri se îndreaptă adversarii. Mai merită precizat faptul că nivelul volumului poate fi reglat pentru oricare din cele șapte canale audio.

Căștile Logitech G533 oferă semnal pe o rază de până la 15 metri cât și confort. Căștile păstrează o conexiune puternică chiar și în cele mai grele condiții de interferențe electro-magnetice (EMI – Electro-Magnetic Interference), în spații unde există zeci de semnale wireless. Conexiunea wireless cu o latență foarte redusă asigură că nu există un decalaj între semnalul audio și joc, cât și lipsa neconcordanței din timpul urmăririi de către utilizatori a filmelor sau streaming-urilor.

Logitech G533 Wireless Gaming Headset este un set de căști audio durabile, rezistente și ușoare pe care utilizatorii le pot purta ore întregi. Acestea dispun de niște cupe foarte ușoare pe interiorul cărora se află un material respirabil, similar echipamentelor sportive, și care poate fi dat jos foarte ușor pentru curățare.

Căștile Logitech G533 integrează și populara funcționalitate auto-mute a microfonului pliabil si îmbunătățește anularea zgomotului de fond și reglajul EQ pentru a oferi cel mai clar semnal audio în perioada discuțiilor care au loc în sesiune profesioniste de jocuri. Noul filtru pop de reducere a zgomotelor diminuează impactul sonor al șuieratului, sâsâitului și pocniturilor. Căștile Logitech G533 Wireless Gaming Headset dispun de un microfon amplasat pe un braț pliabil ce anulează zgomotul de fond pentru o claritate ridicată a vocii în timpul comunicării. Pe cupa stângă a căștilor este amplasat un buton de comandă ce permite reglarea nivelului sunetului, împreună cu un buton mute pentru microfon. Pentru închiderea automată a microfonului, utilizatorii nu trebuie decât să strângă brațul pliabil pe care acesta este amplasat. Pentru o reglare fină a sunetului și a egalizatorului cât și a tonului lateral și a nivelurilor microfonului, utilizatorii pot folosi Logitech Gaming Software. De asemenea, butonul mute poate fi reprogramat prin intermediul LGS pentru alte întrebuințări precum “play/pause” sau start/stop.

Acumulatorii reîncărcabili ai căștilor Logitech G533 pot rezista timp de până la 15 ore fără întrerupere în urma unei singure încărcări. De asemenea, acumulatorii pot fi schimbați. Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS), utilizatorii pot monitoriza nivelul de încărcare al căștilor pentru a nu fi nevoiți să părăsească vreo sesiune de gaming fix când acțiunea este în desfășurare.

Căștile audio Logitech G533 Wireless Gaming Headset vor apărea în magazinele de specialitate începând cu luna ianuarie 2017 la un preț recomandat de 669,99 lei. 

Citește și:
Etichete: