Prodigy este noua gamă de periferice de gaming de la Logitech

Prodigy este noua gamă de periferice de gaming de la Logitech

Logitech a lansat, în cadrul IFA 2016, noua serie Prodigy, o familie de periferice destinate gaming-ului.

Moușii G403 Prodigy Gaming Mouse și Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse au un design ergonomic. Gripul de cauciuc de pe laturile din stânga și din dreapta oferă un control sporit, iar greutatea inclusă de 10g permite modificarea greutății în caz că utilizatorii preferă un mouse mai greu.

Ambii mouși sunt de până la opt ori mai rapizi decât moușii standard, ceea ce înseamnă că atunci când sunt mișcați sau apăsați, răspunsul de pe ecran este aproape instantaneu. Fiecare mouse are câte un buton avansat de tensionare, care ajută la calibrarea butoanelor din stânga și din dreapta mouse-ului pentru o acționare cât mai sigură, reducând astfel forța necesară pentru un click și oferind o sensibilitate excepțională.

Acești mouși vin echipați cu cel mai avansat sezor optic din lume, PMW3366, preferatul gamerilor profesioniști de eSports din întreaga lume. Senzorul PMW3366 oferă răspunsuri mai rapide și o direcționare mai precisă. Moușii pot fi utilizați imediat ce au fost scoși din cutie sau după ce au fost configurați complet prin intermediul Logitech Gaming Software, care permite personalizarea iluminării, a butoanelor sau a setărilor DPI.

Modelul G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse este echipat cu aceeași tehnologie eficientă fără fir de înaltă performanță energetică ca cea întâlnită la modelul premiat Logitech G900 Chaos Spectrum. Conexiunea wireless de 2,4 GHz, extrem de optimizată are 1ms rată de raport pentru un răspuns incredibil fără lag, care surclasează soluții competitive, inclusiv cele care au conexiune pe fir .

Tastatura G213 Prodigy dispune de un design elegant, rezistent la murdărie, care este confortabil și durabil. Sprijinul pentru mâini (podul palmei) împreună cu picioare integrate reglabile permit setarea tastaturii în poziția ideală, astfel încât să ofere o poziție perfectă, în timpul sesiunilor lungi de jocuri. Tastatura G213 Prodigy prezintă cele mai bune performanțe în ceea ce privește simțul tactil prin taste construite în mod special pentru jucători. Fiecare tastă de pe G213 Prodigy este reglată pentru a oferi un feedback ultra-rapid, receptiv, făcând-o de până la patru ori mai rapidă decât alte tastaturi standard. În plus, matricea sa anti-ghosting este reglată pentru a oferi o performanță optimă de joc, ce ține controlul atunci când tastele sunt apăsate simultan.

Tastatura G213 Prodigy are cinci zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate dintr-un spectru de până la 16,8 milioane de culori. Culorile pot fi schimbate pentru a se potrivi cu configurarea specifică a jocurilor, și permite totodată setarea culorilor preferate ale fiecărui gamer pentru a-și sincroniza diverse efecte de iluminare cu alte dispozitive Logitech G, folosind Logitech Gaming Software (LGS). Scurgerile de lumină din jurul fiecărei taste înseamnă că mai multă lumină iese prin urmele literelor și că mai puțină lumină se scurge în jurul tastelor, ceea ce face găsirea tastelor mult mai ușor în întuneric.

În plus, tastele media dedicate permit comenzile play, pause și skip cât și reglarea volumului muzicii cu o simplă atingere a unui buton, fără să mai fie nevoie ieșirea din joc pentru acest lucru.

20160715_Logi_Shot 12_032

Utilizând un cablu neodim de 40 mm, căștile de gaming Prodigy G231 oferă un sunet stereo de înaltă calitate, care ține conectat la PC-ul sau consola de jocuri de la început până la sfârșit orice gamer. Cupele difuzoarelor sunt acoperite cu pânză demnă de o performanță sportivă, atent selectată, pentru o senzație confortabilă, moale, chiar și după ore întregi de utilizare. Acestea pot fi înlăturate cu ușurință pentru a putea fi spălate, întocmai pentru a păstra setul de căști în formă maximă. Cupele sunt subțiri și ușoare, fără să facă compromisuri la calitatea audio.

Un microfon boom unidirecțional de mici dimensiuni poate fi poziționat pentru a capta vocea, asigurându-se că orice utilizator va fi auzit tare și clar. Iar atunci când nu este pornit, microfonul poate fi pliat înapoi în căști. Comenzile audio în linie pentru volum și oprirea microfonului sunt ușor accesibile, acestea aflându-se pe cablul de conectare.

Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse, Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard și Logitech G231 Prodigy Gaming Headset vor fi disponibile în Europa, de la începutul lunii septembrie 2016. Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse-ul are un preț sugerat de 69.99 EUR, tastatura de gaming Logitech G213 RGB are un pret recomandat de 79,99 EUR iar setul de căști Logitech G231 are un pret recomandat de 59.99 EUR. Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse va fi disponibil în Europa de la începutul lunii septembrie 2016 la un preț recomandat de 119 EUR.

Playtech se află la IFA 2016 și vă aduce cele mai interesante informații despre lansările de acolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: