24 ian. 2017 | 06:21

Star Wars Rogue One și-a atins scopul în materie de încasări

ENTERTAINMENT
Star Wars Rogue One și-a atins scopul în materie de încasări

Lansat pe ultima sută de metri din 2016, Star Wars Rogue One este cel mai nou film din franciză care a atins performanța de a depăși un miliard de dolari încasări.

În cazul în care aveți o fascinație pentru Star Wars, este aproape imposibil să fiți în criză de conținut multimedia pentru a vă potoli setea. Există foarte multe filme create în jurul îndrăgitelor personaje, câteva seriale și nu numai. Încercând să facă ceva nou, cei de la Disney, proprietarii francizei Star Wars au lansat în 2016 prima poveste care nu include personaje din firul epic principal cu care ne-am obișnuit în episoadele de la 1 la 7.

Rogue One A Star Wars Story a reprezentat un risc imens pentru Disney, având în vedere valoarea investiției inițiale și a faptului că pelicula nu includea prea multe personaje pe care să le știți. Excepția de la regulă este Darth Vader. Acesta din urmă a adus probabil destul de multe persoane în sălile de cinema.

Trecând peste detaliile de fond, Star Wars Rogue One a ajuns să fie un succes de proporții. Chiar și dacă nu toate review-urile referitoare la film au fost pozitive, lungmetrajul a strâns încasări de aproximativ un miliard de dolari la nivel global. Această valoare este impresionantă atât în comparație cu celelalte filme din franciza inițiată de George Lucas, cât și relativ la celelalte filme de top din 2016.

În total, anul trecut au fost patru filme care au atins performanța de a strânge peste un miliard de dolari în încasări. Partea un pic amuzantă este că toate celelalte filme sunt creații directe sau indirecte ale Disney. Lista mai include Finding Dory, Zootopia și Captain America: Civil War. Acesta din urmă este realizat de Marvel Entertainment deținut de Disney. Foarte aproape de un miliard de dolari a ajuns și Junge Book. Noua variantă de Cartea Junglei a strâns 966,6 milioane de dolari.

Următorul Star Wars Story va fi lansat în 2018 și va fi construit în jurul aventurilor lui Han Solo. La finele acestui an vă puteți aștepta la episodul 8 din Star Wars.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele