Care este diferența între Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus

Care este diferența între Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus

Cu câteva săptămâni rămase până la lansarea Galaxy S8, aflăm mai multe detalii despre fratele său mai mare, Galaxy S8 Plus.

Cu ocazia lansării noului vârf de gamă, mai multe surse au afirmat că sud coreenii vor împruma nomenclatorul Apple și vor lansa noul smartphone în două variante de diagonală. Va fi vorba de Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus. La fel ca în cazul celor de la Apple, smartphone-urile nu se vor diferenția prea mult la capitolul hardware, ci doar când vine vorba de diaganala ecranului. Există posibilitatea integrării unei camere mai bune în modelul mai mare, dar astfel de particularități nu au fost confirmate.

În orice caz, Samsung are planificat un eveniment Unpacked pentru 29 martie și nu mai există nici un dubiu că se va folosi de acel prilej pentru a anunța noile sale telefoane de top. Până și la MWC 2017, unde au lansat câteva tablete cu Windows și Android, oficialii companiei asiatice au făcut mai multe referințe la Galaxy S8.

Până când noile aparate Galaxy S8 vor fi dezvăluite într-un context oficial, mai avem timp pentru o serie stufoasă de zvonuri. Cele mai recente imagini au fost publicate de un site mai puțin cunoscut intitulat slashleaks.com. Pentru prima oară, acestea înfățișează telefoanele Galaxy S8 și Galaxy S8+ împreună, evidențiind mult mai bine diferența de diagonală. Conform celor mai recente zvonuri, Galaxy S8 va fi lansat în două variante, cea mai mică dintre ele va avea 5,7 inci în diagonală, în timp ce versiunea un pic mai mare va face saltul până la 6,2 inci.

De cele mai multe ori, în momentul în care ajungem să discutăm de terminale cu o diagonală de peste 6 inci, acestea sunt clasificate ca fiind phableturi. În contextul eforturilor celor de la Samsung de a minimiza ramele foarte mult, va fi interesant de văzut dacă nu cumva versiunea Plus va fi surprinzător de confortabilă de ținut în mână. Rămâne să aflăm adevărul pe 29 martie într-o conferință ce se va desfășura simultan la New York și Londra.

galaxy-s8-s8-plus-2-640x436

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: