Galaxy S8 a fost surprins într-un nou clip video

Mai sunt doar câteva zile până la anunțul de lansare al noului Galaxy 8, un smartphone care pare să fie în continuare subiectul multor zvonuri.

Se fac deja câteva luni în care am discutat obsesiv despre Galaxy S8. Următorul vârf de gamă al sud-coreenilor trebuie să fie spectaculos, să ne lase cu gura căscată și să se reflecte în vânzări astronomice. În contextul în care ultimul vârf de gamă al Samsung avea abilitatea de a lua foc din senin, este mai important ca niciodată ca iminentul S8 să nu fie implicat în nici un scandal ce pune în pericol sănătatea utilizatorilor.

Un studiu recent a confirmat faptul că încrederea utilizatorilor în produsele companiei Samsung nu a scăzut după scandalul cu Galaxy Note 7. Dacă un singur aparat Galaxy S8 se va aprinde însă la un utilizator, fanii s-ar putea să nu mai fie la fel de toleranți. Pentru a preveni o astfel de situație, oficialii companiei asiatice au publicat de curând o serie de reclame menită să sporească încrederea utilizatorilor în brand și în procesul elaborat de testare în opt pași al bateriilor ce urmează să ajungă în telefoane.

Trecând însă peste detaliile de fond, conform zvonurilor din ultima perioadă, telefonul se anunță a fi unul impresionant. Acesta va fi construit în jurul unui display curbat pe margini ce va fi promovat ca fiind Infinity Display. Butoanele capacitive de la bază și butonul fizic pe care îl vedem pe majoritatea smartphone-urilor vor dispărea. În centrul atenției vor veni ramele foarte discrete din partea de sus și de jos a ecranului.

Dacă vreți să vedeți exact cum arată un Galaxy S8, clipul de mai sus de 5 secunde la calitate HD vă ajută să vă formați o opinie informată despre aspectul său exterior. Se poate vedea foarte bine că S8 este un telefon frumos, cu linii de design simple și diferențe majore față de modelele lansate de Samsung în anii trecuți. Galaxy S8 va fi dezvăluit oficial pe 29 martie.

10:10 06.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video