Această cameră foto are 16 obiective care surprind imagini de calitate DSLR

Această cameră foto are 16 obiective care surprind imagini de calitate DSLR

Au apărut primele imagini cu o nouă cameră foto care are 16 obiective, cu puțin timp înainte de lansarea acesteia, din iulie.

L16 este o cameră foto care promite să-ți ofere imagini de calitate DSLR, având însă un format mult mai mic. Camera a intrat în atenția publicului în 2015, când a primit o finanțare de 30 de milioane de dolari de la Google Ventures, pentru sponsorizarea proiectului.

L16 a suferit câteva schimbări de design de-a lungul timpului. Astfel, blițul a fost mutat între cele 16 obiective, iar modulul de asistare laser este, de asemenea, mutat mai spre dreapta. Gripul a fost eliminat, dar există un spațiu pentru atașarea unui șnur pentru mână.

Camera foto L16, în valoare de 1700$, poate surprinde imagini în plan larg, la 28mm, dar și în plan restrâns, la 150mm. Camera folosește cinci obiective de 28mm f/2.0, cinci module de 70mm f/2.0 și șase module de 150mm f/2.4. Imaginile surprinse de camera foto au o dimensiune de 52 de megapixeli și pot fi stocate pe memoria integrată de 256GB.

”L16 folosește mai multe obiective mici pentru a surprinde imagini simultan, acestea fiind apoi combinate într-o singură fotografie de calitate DSLR”, se arată pe site-ul oficial al camerei foto, citat și de digitaltrends.com. ”Designul permite camerei să capteze de 10 ori mai multă lumină decât un smartphone, fiind ideală pentru folosirea în condiții de lumină slabă”.

În mod interesant, camera L16 permite fotografului să schimbe planul focal și adâncimea câmpului vizual după ce au surprins imaginea.

Camera ar trebui să fie disponibilă începând cu 14 iulie, pentru precomenzile făcute în SUA, iar noile comenzi ar trebui să fie posibile începând cu finalul anului 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: