Internetul a finanțat masiv cea mai interesantă cameră de supraveghere

O nouă cameră de supraveghere reinventează complet această categorie de produse pe care le vedem din ce în ce mai des în casele oamenilor.

În foarte multe domenii, ești tentat deseori să afirmi că este imposibil să mai vii la înaintare cu o funcționalitate revoluționară. Pornind de la premisa că nu mai este nimic revoluționar de inventat, aproape că nu-ți vine să crezi când o companie mai puțin cunoscută șterge cu buretele tot ce ai învățat despre un produs aparent banal, o cameră de supraveghere.

Dacă ți-ai propus vreodată să-ți achiziționezi o cameră de supraveghere, dar să fie una singură și să țină loc de 10, noua creație de la 1-Ring s-ar putea să fie ideală pentru ce ai în minte. Aceasta este intitulată simplu Moon, chiar dacă îți aduce aminte de Deathstar din Star Wars prin prisma designului.

Creatorii camerei Moon caută la această oră să obțină finanțare pentru materializarea proiectului prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe Indiegogo. Ar fi avut nevoie de 45.000 de dolari pentru lansarea produsului, dar, cu trei zile rămase, au strâns peste 323.000 de dolari de la 1.265 de persoane.

Spre deosebire de multe alte camere pe care le-ai putea găsi în piață la această oră, Moon by 1-Ring reușește în mod nativ să plutească pe o bază magnetică, acoperind o rază de 360 de grade. De la distanță, prin intermediul unei conexiuni permanente la internet, câteva swipe-uri pe ecranul telefonului sunt suficiente pentru a monitoriza fiecare colț al unei camere. Din păcate, nu generează conținut video sau foto la 360 de grade dintr-un foc, dar acest detaliu contează mai puțin, având în vedere libertatea de mișcare.

Ca bonus, în același pachet, este inclus un emițător de infraroșu cu ajutorul căruia poți interacționa de la distanță cu alte gadgeturi din casă, gen TV, sistem de boxe și nu numai. Un microfon performant te ajută să ai o viziune de ansamblu asupra sunetelor din casă.

La această oră, în faza de proiect, Moon se vinde cu 224 de dolari, urmând să ajungă în magazine cu 330 de dolari. Livrarea se va efectua din luna martie a anului viitor.

Alexandru Puiu
21:00 13.12.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video