19 sept. 2017 | 17:00

Trailerul Call of Duty WWII te trimite fix în mijlocul acțiunii [VIDEO]

ACTUALITATE
Trailerul Call of Duty WWII te trimite fix în mijlocul acțiunii [VIDEO]

Call of Duty WWII se apropie de lansare, iar acum ne putem bucura de primul trailer al jocului, care te trimite chiar în mijlocul acțiunii.

Jocurile din seria Call of Duty au pornit centrate pe al doilea război mondial și apoi au ajuns în era conflictelor moderne, ajungând chiar și în spațiu. N-am mai jucat de ani buni o campanie de CoD, poate tocmai pentru că s-au tot îndepărtat de nucleul original, însă aș fi tentat să dau o șansă campaniei din Call of Duty WWII.

Jocul spune povestea lui Ronald ”Red” Daniels, soldat american în Divizia I de infanterie, care luptă pentru prima dată în Ziua Z. După ce supraviețuiește în Normandia, Red și camarazii săi vor lupta prin Europa, purtându-i pe jucători în lupte importante, cum ar fi bătălia de la Bulge sau bătălia din Pădurea Hurtgen.

Call of Duty WWII se concentrează pe acțiunile echipei între 1944 și 1945, dar va merge și în anii precedenți, până în 1940, pentru a crea un context poveștii și a da contur personajelor. Povestea are loc în teatrul european de luptă, la vremea când Aliații găseau puterea necesară pentru a învinge Germania.

Alături de echipă, vei avea de luptat în zone din Franța ocupată, din Belgia, iar apoi vei trece Rinul pentru a ajunge în Germania. Între actorii care vor apărea în joc se regăsesc Josh Duhamel, Jonathan Tucker și Jeffery Pierce.

Call of Duty WWII se lansează pe 3 noiembrie 2017 și va fi disponibil atât pentru PC, cât și pentru Xbox One și PlayStation 4.