Această boxă Bose se poartă la gât și ar putea fi cel mai enervant gadget

Această boxă Bose se poartă la gât și ar putea fi cel mai enervant gadget

Este greu de spus de ce ai purta niște boxe în jurul gâtului, dar cei de la Bose sunt convinși că există o piață pentru noul gadget SoundWear Companion Wearable Speaker.

Cei de la Bose au fost dintotdeauna ”ancorați” la pretențiile utilizatorilor și au încercat să inoveze pe cât posibil în domeniul soluțiilor audio. Din acest motiv, au în portofoliu unele dintre cele mai avansate produse din domeniul căștilor și boxelor. Asta nu înseamnă însă că nu-și încearcă norocul și cu gadgeturi mai puțin obișnuite.

În categoria dispozitivelor mai ciudate intră SoundWear Companion Wearable Speaker. Aparatul ilustrat în imaginile alăturate este surprinzător de flexibil și de andurant, dar în loc să fie menit pentru birou sau urechi, se instalează confortabil în jurul gâtului. E important de menționat că cei de la LG au fost primii care au realizat un astfel de mecanism audio intitulat LG Tone Studio. Diferența era că la capătul creației LG existau niște căști in-ear pe care le puteai folosi dacă vroiai să transformi audiția publică într-una privată.

În plus, LG Tone Studio costă 230 de dolari, nu 300 de dolari ca în cazul creației Bose.

Cei de la Bose nu au fost niciodată recunoscuți pentru produse ieftine, dar au compensat printr-o experiență audio peste medie. SoundWear Companion Speaker nu dezamăgește din acest punct de vedere. Această boxă purtabilă se conectează prin Bluetooth, iar parametrii săi de funcționare pot fi ajustați prin intermediul aplicaței Bose Connect pentru iOS sau Android. Autonomia specificată este de 12 ore și îți oferă o doză suplimentară de confort psihologic datorită rezistenței la transpirație și ploaie. Nu poți intra cu ea în apă, dar nici nu cred că ți-ai dorit.

Nu contest calitatea experienței audio pusă la dispoziția ascultătorului de această boxă purtabilă, dar nu îmi dau seama când ai putea să o folosești în afara casei fără să devii o sursă de nervi și frustrare pentru cei din jur.

 

Bose boxe de pus la gât

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: