Mașina lui Steve Jobs va fi la licitație și ți-ar trebui o avere pentru ea

Mașina lui Steve Jobs va fi la licitație și ți-ar trebui o avere pentru ea

Licitațiile în care sunt vândute produse Apple clasice s-au reflectat în sume astronomice în ultimii ani. Va fi interesant de vâzut cu cât se va vinde BMW-ul lui Steve Jobs.

Steve Jobs a ocupat un rol foarte important în istoria Apple. Cofondatorul companiei și CEO-ul pentru cea mai îndelungată perioadă a influențat semnificativ direcția tehnologică a gigantului din Cupertino. În mare parte, datorită lui ne bucurăm de MacBook-uri, iPhone-uri sau iPad-uri. Acesta este și motivul datorită căruia există în continuare o fascinație pentru Steve Jobs, stilul lui de viață și alegerile pe care le-a făcut în materie de achiziții.

Faptul că a ales să conducă un BMW Z8 poate fi perceput ca un vot de încredere pentru mașina nemțească de top, atât din prisma designului, cât și a performanței. În orice caz, BMW-ul lui Steve Jobs este acum scos la licitație și are mari șanse să se vândă cu o sumă foarte mare. Licitația va fi organizată de Sotheby’s în New York în luna decembrie a acestui an. Conform primelor estimări, are mari șanse să depășească suma de 400.000 de dolari. Valoarea depinde de fanatismul celor prezenți la licitație pentru fostul CEO-ul Apple.

În descrierea licitației, se menționează că Steve Jobs a avut o fixație pentru automobilele germane și designul lor. O mare parte din viață, fondatorul gigantului din Cupertino a condus un Mercedes, dar investiția în decapotabila de lux de mai sus a făcut-o la îndemnul lui Larry Ellison – CEO Oracle. În 2000, Ellison l-a convins pe Jobs că noul BMW Z8 se potrivește cu filozofia din spatele produselor Apple și cu psihicul său. În plus, a descris mașina ca fiind una de înaltă calitate.

În privința ”circuitului” autoturismului, Jobs a ținut mașina timp de trei ani, după care a vândut-o unei persoane din Los Angeles, ca ulterior să ajungă în mâna unui director din tech din Bay Area. Mașina se află într-o stare ireproșabilă și, deși a fost condusă în mod uzual pe parcursul celor 17 ani, nu are la bord decât 24.400 kilometri. Prețul de achiziție original a fost de 128.000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI