Blast și Megablast sunt cele mai colorate boxe inteligente cu Alexa

Blast și Megablast sunt cele mai colorate boxe inteligente cu Alexa

Amazon a dat startul lansărilor de boxe inteligente cu Alexa, dar același asistent virtual și-a găsit locul pe o serie de alte creații precum Blast și Megablast de la UE.

Ultimate Ears se află în spatele celor mai noi boxe inteligente cu un grad sporit de anduranță, un colorit deosebit și o putere audio peste medie. Acestea sunt foarte similare din perspectiva designului cu Boom și MegaBoom de la același producător, excepția fiind dată de faptul că pun accent pe conectivitatea Wi-Fi în loc de Bluetooth și se pretează mai degrabă pentru a fi ținute într-un singur loc, chiar dacă pot fi luate în deplasare.

Ultimate Ears este divizia celor de la Logitech responsabilă de căști premium și boxe Bluetooth. Cu această ocazie, portofoliul de produse al companiei s-a diversificat printr-o serie de boxe inteligente dotate cu Alexa. Blast și Megablast pot îndeplini aceleași sarcini creative de care este capabilă o boxă Amazon Echo. Este important de reținut că aceste gadgeturi noi nu vor înlocui boxele Boom și Megaboom, ci vor coexista.

Orice boxă Blast sau Megablast, pe lângă faptul că poate fi ținută acasă într-un dock intitulat Power Up, poate fi luată în deplasare și conectată prin Bluetooth la un telefon sau o tabletă. Din păcate, două astfel de boxe nu pot fi împerecheate prin Bluetooth ca înainte și nici nu au o mufă jack stereo de 3,5mm pentru a fi folosite cu playere MP3 mai vechi sau alte surse de muzică. În schimb, mai multe boxe pot crea un efect stereo și pot conlucra atunci când se află în aceeași rețea Wi-Fi.

În privința puterii audio, Megablast poate genera un nivel de zgomot de până la 93 de decibeli, o valoare impresionantă având în vedere că este cu 40% mai mare decât cea oferită de generoasa boxă Megaboom. Dacă iei boxele în deplasare, vei avea o autonomie de 12 ore în cazul Blast și 16 ore pentru Megablast. Pentru a interacționa cu noile boxe vei folosi o aplicație UE actualizată. Prețul de achiziție este de 230 de dolari pentru Blast și 300 de dolari pentru Megablast. Dock-ul Power Up poate fi achiziționat separat cu 40 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: