UE Roll 2 e o boxă rezistentă la apă la care poți conecta trei dispozitive în același timp

UE Roll 2 e o boxă rezistentă la apă la care poți conecta trei dispozitive în același timp

UE Roll este una dintre cele mai reușite și mai apreciate difuzoare portabile, iar cei de la Ultimate Ears tocmai au anunțat modelul UE Roll 2 care vine cu îmbunătățiri semnificative.

Fie că este folosită la plajă sau că merge într-o drumeție montană, UE Roll 2 aduce petrecerea mai aproape de oameni, cu un sunet cu 15% mai bogat și mai puternic, cu o rază de acoperire mai mare de această data, de până la 30m. Greutatea este de numai 220 de grame, deci nu va îngreuna ghiozdanul.

Echipată cu o coardă elastică, această boxă deja mică și ușoară este mai mult decât portabilă și adaptabilă, putând fi agățată de rucsac, de bicicletă sau de pantaloni. UE Roll 2 este rezistantă la praf, apă și șocuri având certificare IPX7 și este construită pentru a rezista micilor accidente.

În plus, boxa UE Roll 2 vine echipată cu un mic colac gonflabil numit UE Floatie, astfel încât să poată pluti și difuza muzica preferată în timp ce oamenii se distrează lângă ea la o petrecere la piscină.

O altă noutate este reprezentată de faptul că până la trei persoane se vor putea conecta în același timp la micul gadget, mulțumită unei funcții numite Block Party. La fel ca și la alte modele, cei care cumpără două boxe UE Roll 2 vor putea reda sunet stereo, aplicația dedicată făcând posibilă conectarea simultană a două difuzoare la același telefon.

UE Roll 2 este asteptată să apară în magazinele de specialitate din SUA și Europa (inclusiv România) în luna iunie 2016, la un preț estimativ de 449 lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: