Cum arată BlackBerry Motion, telefonul care nu lasă compania să moară

Cum arată BlackBerry Motion, telefonul care nu lasă compania să moară

BlackBerry Motion duce numele brandului mai departe, venind cu sistemul de operare Android și renunțând, din nou, la tastatura fizică.

Până acum, am vorbit despre BlackBerry Krypton, acesta urmând să fie viitorul smartphone din serie. Telefoanele producătorului au făcut destul de recent tranziția către sistemul de operare Android, iar acum avem parte de o nouă schimbare: viitorul telefon marca BlackBerry renunță (din nou) la cea mai reprezentativă funcție a telefoanelor din această serie, tastatura fizică.

Niciodată nu am fost un fan al acestor tastaturi, pe care le-am găsit destul de greu de utilizat, chiar dacă nu am cele mai groase degete. Faptul că BlackBerry are o mulțime de fani contrazice teoria că nimeni n-ar putea folosi o asemenea tastatură, așa că acestea erau binevenite pentru anumiți utilizatori. Rămâne de văzut câți dintre fanii seriei vor fi dornici să cumpere un BlackBerry cu Android și fără tastatură.

BlackBerry Krypton nu se mai numește așa, ci Motion, din câte se pare, dar telefonul este același despre care vorbeam și acum ceva vreme. Noile informații vin tot de la tipsterul Evan Blass, care a publicat și prima imagine a acestui smartphone.

În ceea ce privește specificațiile, avem de-a face cu un procesor mid-range, modelul Snapdragon 625 sau 626, iar la capitolul RAM putem vorbi de 4 GB de memorie. Smartphone-ul are un ecran Full HD, iar bateria are o capacitate de 4.000 mAh. Butonul de pe partea din față are și senzor de amprentă, iar telefonul beneficiază și de protecție IP67 la apă și la praf.

BlackBerry Motion se apropie de lansare, dar rămâne de văzut când va fi lansat noul smartphone. Cel mai probabil, acesta ar trebui să ajungă pe piață până la finalul anului, fără să își mai schimbe numele încă o dată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: