BlackBerry Aurora este cel mai nou Android cu un public restrâns

BlackBerry Aurora este cel mai nou Android cu un public restrâns
12:00 11.03.2017

BlackBerry nu mai este de mult timp un brand relevant în piață, dar apar deseori dispozitive noi sub această etichetă. Cel mai nou e BlackBerry Aurora.

Canadienii de la BlackBerry au renunțat de câțiva ani la tot ceea ce înseamnă hardware. Decizia lor pe termen lung a fost de a comercializa drepturile de producție și de a se axa pe software și servicii. Pe partea de software, Android-ul oferit pe noile BlackBerry este personalizat și securizat de canadieni, dar designul și asamblarea aparatelor a fost pasată către două companii despre care este posibil să nu fi auzit foarte multe lucruri. Prima este intitulată TCL, iar a doua poartă numele BB Merah Putih.

La MWC, TCL a anunțat KEYOne, un smartphone ce îți aduce de vechile BlackBerry datorită tastaturii fizice cu un design aparte amplasată sub ecran. BB Merah Putih are dreptul să construiască și să comercializeze noi dispozitive BlackBerry exclusiv în Indonezia. Probabil, din acest motiv nu s-a grăbit micul producător să ajungă la Mobile World Congress în urmă cu câteva săptămâni.

Chiar și în acest condiții, BB Merah Putih a anunțat primul său smartphone. Intitulat BlackBerry Aurora, acesta este un telefon cu o configurație decentă, un design atrăgător prin simplitate și abilități de captură peste medie. Costă doar 260 de dolari după conversie, deși s-ar putea să fie destul de dificil să puneți mâna pe el în afara Indoneziei.

BlackBerry Aurora este un telefon construit în jurul unui panou HD de 5,5 inci. La interior ascunde o combinație între un Snapdragon 425, 4GB RAM și o memorie internă de 32GB. Pentru fotografii și clipuri video aveți la dispoziție o cameră principală de 13 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli. Este dual-SIM, are un acumulator de 3000 mAh și este preinstalat cu Android 7.0 Nougat. Rămâne să vedem dacă va ajunge pe canale neoficialie și în țara noastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI