Beoplay M3 te ajută să-ți umpli casa cu boxe conectate la internet

Beoplay M3 te ajută să-ți umpli casa cu boxe conectate la internet

Pentru un sistem audio interconectat cu boxe în fiecare cameră, Bang & Olufsen ne propune Beoplay M3, cea mai ieftină boxă multiroom a danezilor.

Bang & Olufsen este una dintre companiile din domeniul tehnologic cu cele mai mari prețuri din piață. Televizoarele de top ale danezilor costă câteva zeci de mii de euro, în timp ce o singură box de top cu același branding gravitează între 5000 și 10.000 de euro. Deși nu-și vor pierde prea curând aerul de producător exclusivist, cei de la Bang & Olufsen au creat în urmă cu câțiva ani brandul B&O Play, format din soluții audio semnificativ mai accesibile decât creațiile din anii trecuți.

Pe lângă o serie de căști și boxe cu designuri atractive, Bang & Olufsen tocmai a lansat Beoplay M3. Această boxă wireless este menită să fie integrată într-un sistem audio conectat la rețeaua din casă și împânzit pe mai multe camere. Din respectivul sistem pot să facă parte și produse semnificativ mai scumpe ale aceluiași producător, precum Beoplay M5 și A6. Beoplay M3 este cea mai ieftină din întregul portofoliu.

La jumătate din prețul unui Beoplay M5, noua boxă costă 300 de dolari. La interior, ascunde un twitter cu diametrul de 0,75 inci și un woofer de 3,75 inci. Ca și comparație, puterea audio a Beoplay M5 este dată de combinația dintre trei tweetere, un woofer și un difuzor pentru medii. Mai importantă decât difuzoarele efective este însă partea de conectică și toate boxele din seria Beoplay M vin la pachet cu suport pentru AirPlay, Bluetooth și Chromecast.

În ceea ce privește prețul de achiziție, prețul de 300 de dolari este mai mult decât decent pentru o boxă Bang & Olufsen. În domeniul boxelor conectate la internet însă, competiția este una din ce în ce mai acerbă. Cei care vor să-și creeze un sistem audio multiroom pot foarte bine să opteze pentru creațiile Sonos sau să mai aștepte un pic lansarea HomePod-ului de la Apple de 350 de dolari cu Siri. Google Home Max cu Google Assistant reprezintă de asemenea o opțiune interesantă.

Citește și: