Căștile wireless Bang & Olufsen te fac să uiți de AirPods de la Apple

Căștile wireless Bang & Olufsen te fac să uiți de AirPods de la Apple

Cei de la Bang & Olufsen nu s-au grăbit niciodată să iasă primii la interval cu un produs dintr-o categorie nouă, iar B&O Play E8 este rezultatul așteptării.

Compania daneză Bang & Olufsen a jucat din totdeauna în altă ligă când vine vorba de soluții audio. Au unele dintre cele mai scumpe boxe de pe piață și nici televizoarele lor nu sunt de lepădat. Prin intermediul seriei de produse B&O Play au încercat să lanseze niște gadgeturi un pic mai accesibile, fără să facă vreun compromis pe partea de performanță audio.

Secretul este să petreci suficient de mult timp optimizând un produs înainte să-l scoți pe piață. Practic, în momentul în care Bang & Olufsen a decis să anunțe primele sale căști fără fire, ai siguranța că experiența audio este pe aceeași linie cu alte căști B&O Play.

Intitulate Bang & Olufsen B&O Play E8, căștile din imaginea de mai sus redau muzica prin Bluetooth și pot fi folosite pentru preluarea apelurilor telefonice și în scopul interacțiunii cu un asistent virtual. Nu au nici un fel de fire între ele și vin la pachet cu o carcasă discretă pe care o poți strecura în orice buzunar. Aceeași carcasă are abilitatea de a-ți încărca cu energie căștile în deplasare când nu le folosești. Conceptul din spate nu este neapărat revoluționar și l-am mai întâlnit la Apple AirPods, căștile Bragi sau IconX.

În practică, Bang & Olufsen promite patru ore de utilizare continuă pentru B&O Play E8. Când s-au descărcat și le-ai strecurat în carcasă, mai câștigi alte două încărcări complete de câte patru ore. Pentru interacțiunea cu telefonul, una dintre căști are o suprafață exterioară sensibilă la atingere. Astfel, poți schimba melodiile, poți răspunde la apeluri și poți activa modul Transparent, dacă vrei să fii ancorat în realitatea audio cotidiană.

În ceea ce privește detaliile tehnice, fiecare pereche de B&O Play E8 ascunde la interior un difuzor electro-dinamic de 5,7 milimetri cu o impedanță de 16 Ohmi, capabil să redea frecvențe între 20Hz și 20.000Hz. Experiența audio oferită de căști poate fi personalizată la maxim prin intermediul aplicației de mobil B&O Play. Prețul de achiziție este de 299 de euro și vor ajunge în magazine pe 12 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: