Căștile pentru gură care te vor face să arăți ca Bane din Batman

Căștile pentru gură care te vor face să arăți ca Bane din Batman

În a treia parte a trilogiei Dark Knight (Batman) personajul principal negativ este masivul Bane, interpretat de Tom Hardy. Poate că ai observat masca cool pe care o purta. Ei bine, de acum îți poți comanda o pereche de căști de pe Kickstarter care aduce foarte mult cu device-ul care îl ținea în viață pe celebrul răufăcător.

Hushme funcționează ca o cască pentru gură, și are ca scop izolarea vocii tale pentru a nu se auzi în exterior. Pe scurt, dacă ții la intimitatea ta și nu vrei să fii auzit de nimeni atunci când vorbești la telefon aceste căști sunt alegerea ideală. Însă designul va fi cu siguranță partea care te va atrage cel mai mult.

Căștile inedite sunt disponibile la precomandă pe Kickstarter, campania de crowdfunding aflându-se relativ la început. La ora redactării acestui articol s-au strâns 18.000 de dolari din suma totală cerută de 70.000 de dolari. Aveți timp până pe 9 iunie 2017 să comandați și să donați în acest scop nobil.

Aceste căști dispun de o tehnologie specială de ”noise cancelling”, un fel de antifonare high-tech. Le poți folosi la orice, de la vorbit la telefon, până la gaming, noaptea, când nu vrei să-i deranjezi pe cei dragi. Pe lângă piesa care acoperă gura, headset-ul mai dispune și de două căști mici, in-ear, experiența fiind astfel total imersivă, ne arată Digitaltrends.com.

Căștile au fost gândite pentru oamenii care lucrează în medii de lucru aglomerate și care nu au parte de intimitatea unui birou atunci când vor să vorbească liniștiți la telefon. O altă parte bună este că vei putea speria lumea pe stradă atunci când te vei plimba cu headsetul peste gură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: