ASUS ZenFone Max Plus vine cu ecran 18:9 și o baterie generoasă

ASUS ZenFone Max Plus vine cu ecran 18:9 și o baterie generoasă

ASUS ZenFone Max Plus este cel mai nou smartphone dezvăluit de companie, acesta venind cu ecran 18:9.

La începutul lunii, ASUS lansa modelul Pegasus 4S, primul smartphone al companiei care beneficia de un ecran cu raport de aspect de 18:9. Acum, compania aduce pe piață un nou telefon destul de similar cu primul, cel puțin la prima vedere. Dincolo de aparențe, însă, există niște diferențe substanțiale.

Detalii despre specificațiile telefonului au apărut pe portalul rusesc al ASUS, unde se specifică faptul că smartphone-ul vine cu un ecran de 5,7 inci și rezoluție Full HD+, de 2.160 x 1.080 pixeli. Acesta are un procesor MediaTek 6750T, iar la capitolele RAM și stocare vine în variante de 2 și 3 GB, respectiv 16 și 32 GB.

Telefonul are un aranjament de camere foto duale pe spate, cu senzori de 16 MP și 8 MP, dar și un senzor de amprentă. Camera de selfie-uri este similară cu cea de pe Pegasus 4S, având 8 megapixeli și un senzor wide-angle. Telefonul nu are USB Type-C și nici încărcare rapidă.

Bateria ar trebui să ofere o autonomie destul de bună, datorită capacității de 4.130 mAh. ASUS ZenFone Max Plus se livrează cu Android 7, personalizat cu interfața ZenUi 4.0.

Într-adevăr, cele două telefoane au același procesor, aceleași camere și același ecran, dar noul smartphone are o baterie mult mai mare, dar și o rezoluție îmbunătățită.

Încă nu au apărut detalii despre disponibilitate și preț, însă este cel mai probabil ca noul telefon să fie lansat în Rusia prima dată, având în vedere că de pe site-ul rusesc au fost preluate informațiile. Cel mai probabil, acesta va ajunge la o dată ulterioară și pe alte piețe globale.

Etichete: